Pohádková Marchesa vytvořila pro Jaro 2019 jemné víly

Pohádková Marchesa vytvořila pro Jaro 2019 jemné víly

Přeneste se do světa víl, zasněte se a nechte se unášet nedotčenou přírodou a krásou těchto šatů…

Americká značka Marchesa se specializuje na vysokou krejčovskou. Má za sebou 14 let svého působení na poli módy a založili ji Georgina Chapman a Keren Craig. Značka se vyznačuje svým sklonem k designovým prvkům, indickým symbolům, k luxusnímu oblečení od textilu až po výšivky i pro přesnost v rámci řemeslného zpracování.

Marchesa se zaměřovala zejména na navrhování šatů pro známé osobnosti od Scarlett Johansson přes Jennifer Lopez až po Penélope Cruz. Dnes jsou její kolekce více dostupné všem. Svou slávu si módní dům získal zejména díky tomu, že manželem Georginy Chapman je Harvey Weinstein, producent, o kterém v poslední době slyšíme poměrně často.

Jarní kolekce má čistou a jemnou vizi, která tomuto ročnímu období přidává množství krásných víl. Světlé pastelové barvy, lehké materiály, skládané sukně, krajka i detaily, které nejdou přehlédnout a přitom ničím neruší, jsou ztvárněním čistoty a elegance.

Večerní šaty v tmavě modré jsou třešničkou na dortu. Květinový vzor, efektní průstřihy i bílé kamínky jsou tím pravým ořechovým. Už teď se těšíme, která z celebrit jedny z těchto šatů brzy oblékne.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram