Pohodlné oblékání pro maminky

Pohodlné oblékání pro maminky

Oblékání maminek je ještě složitější než žen obecně. Kromě desítek faktorů v něm totiž musí skloubit i s denním programem svých dětí a rozhodně nesmí zapomenout na pohodlnost. 

Maminky spojuje kromě dětí i móda. Protože stačí se zadívat na jejich outfity a dojde vám, že jisté kousky je spojují. 

1. DŽÍNY - jsou nutností, protože se dají nosit vždy, všude, dobře se perou a obvykle toho i hodně vydrží. 

2. LEGÍNY - pokud zůstaneme u spodní části oblečení, poté legíny v našem výčtu pohodlného maminkovského oblékání nesmí chybět. Skvělou alternací černých legínů jsou tmavě modré, které s bílými teniskami a sportovní vestou vypadají parádně.

3. VESTY - na jaro a na podzim ty šusťákové, v létě pak perfektně poslouží dlouhé látkové. Zahřejí, nebudete v nich tolik nabalená a navíc jsou (alespoň šusťákové) snadno omyvatelné.  

4. BALERÍNY - přežijete v nich skoro všechna roční období a jejich hlavní výhodou je rychlé obouvání a zouvání. Ať už jdete do dětského koutku, na prohlídku k lékaři nebo na návštěvu kamarádky.

5. TENISKY - perfektně vypadají k džínům a jejich nesporné benefity při nošení jim rozhodně zapřít nemůžeme. Rozhodně zkuste Conversky, jen populární bílou barvu raději přenechte bezdětným.

6. GLADIÁTORKY - ještě stále jsou v kurzu, ale co je důležitější, je jejich praktičnost. Noha vám v nich pevně drží a nulový podpatek nepřekáží k doběhnutí rozbíhajícího se potomka do silnice.

7. KŠILTOVKA - nebo klidně také klobouk či šátek oceníte v letních parných měsících. Byť se maminky pečlivě starají o pokrývku hlavy svých drobečků, někdy zapomenou, že i ony by měly mít hlavu ve stínu. 

8. KOŠILE - ať už dámská nebo pánská, většinou je oblíbená, protože na rozdíl od obepnutého trika neprozradí neshozená poporodní kila a často používaný vzor kostky zase co mělo vaše dítě k svačině.

9. CROSSBODY - není nad lepší dámskou kabelku pro tu ženu, která potřebuje mít ruku prázdnou na malou dlaň, která potřebuje neustálou oporu a druhou na odstrkávadlo. 

pinterest.com ; fashionistastrends.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram