Pojďme se podívat na to, kdo na červeném koberci zazářil ze všech nejvíc.

Pojďme se podívat na to, kdo na červeném koberci zazářil ze všech nejvíc.

Ženou roku se stala Katy Pery, která pro tuto příležitost oblékla světlé šaty s romantickými květinovými motivy a moderním asymetrickým střihem

V úterý 18. 2. 2014 proběhlo ještě před zakončením London Fashion Weeku slavnostní předávání cen Elle Style Awards 2014. Stejně jako v minulých letech se na těchto módních „Oskarech“ sešli designéři i celebrity z celého světa. Pojďme se podívat na to, kdo na červeném koberci zazářil ze všech nejvíc.

Ženou roku se stala Katy Pery, která pro tuto příležitost oblékla světlé šaty s romantickými květinovými motivy a moderním asymetrickým střihem.Elegantní a šik byla v jednoduchých černých šatech a vínovém saku v pánském stylu také modelka roku Suki Waterhouse.
 

Odvážné a střihově velmi zajímavé malé černé zdobené korálky zvolila herečka roku Emma Watson.
Zato designérka nejkrásnějších šatů na červené koberce Emilia Wickstead mezi záplavou černých modelů ve svých minimalistických smetanových šatech doslova zářila.
 

Jeden z nejvýraznějších outfitů měl na sobě kupodivu muž, konkrétně britský hudebník roku Tinie Tempah. Naopak vítěz v kategorii módní návrhář Christopher Kane dal přednost střídmé sportovní eleganci.
 

Elle Style Awards 2014 si samozřejmě nenechaly ujít ani slavné sestry Cara a Poppy Delevingne, které z nich to podle Vás slušelo více?
 

 

Zdroje: Elle.com, Metro.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram