Pojďte ochutnat naše léto - redakce Móda.cz v srpnu

Pojďte ochutnat naše léto - redakce Móda.cz v srpnu

Ležely jsme u vody (jen té sladké), chodily po horách, jezdily na kole, zkoušely novou kosmetiku a to s plným vědomím, že nám to zase brzo skončí. Nadýchejte se léta v našem srpnovém článku!

Péťa (šéfredaktorka)

"Léto je v plném proudu a já si během horkých dnů užívám u vody nejen opalování a koupání, ale i kávový peeling Mark Scrub meloun. Protože meloun k letu patří, né? ;-) Tento peeling používám dost často i během roku, mám ráda jeho vůně, nejvíce melounu, kokosu a čokolády - ty jsou naprosto okouzlující. Pokožku mám po scrubu úžasnou, vyzkoušejte to také, všem doporučuji. K příjemnému osvěžení a k dovolenkové pohodě lákají letní drinky, nové nehty, jeansy s dírami, prostě srpnová pohoda. Oujeeee! Kéž by léto nikdy neskončilo, prosííím!"

Janča

"Srpen mi přinesl čas dovolené, objevování Slovenských kras Nízkých i Vysokých Tater, testování (pro mě) nové kosmetiky Lili Lolo, která splňuje všechny přírodní požadavky a v neposlední řadě nákup oblečků z bio bavlny, protože věřte nevěřte děti neskutečně rychle rostou :-) Ale v základu se pro mě srpen vyznačuje klidem, cestováním, poznáváním, láskou, turistikou a spokojenou dušičkou..."

Verča

"Chvilka v jižních Čechách, chvilka na Moravě, někdy u vody, někdy pěšky a někdy na kole. V srpnu jsem si nenechala ujít ty chvilky plné horka, slunce, osvěžujících koktejlu, chladivé vody a také té bezstarostnosti, které k létu patří. Teď se ale ze všeho nejvíce těším na své kreativní projekty, které mám před sebou, a vy si můžete být jistí, že vás nechám nahlédnout. Určitě už v září... Pěkné poslední dny z redakce! A v září se těšíme na podzimní módu a zbarvující se listy. Babí léto totiž taky milujeme!"

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram