Pojďte se s námi zaposlouchat do vaší pleti

Pojďte se s námi zaposlouchat do vaší pleti

Každý den pro vás může být jiný. Každý den můžete vnímat aktuální potřeby své jedinečné pleti. A není k tomu potřeba nic extra složitého, pojďte do toho s námi…

Pleť odráží vše, co je s námi spojené. Nálady, emoce, kvalitu stravování, životní styl, prostředí, ve kterém žijeme i naše vnitřní já. A stejně tak jako my, i potřeby naší pleti se každý den mění. Francouzská značka přírodní kosmetiky Absolution je navržena tak, aby chránila přirozený ekosystém pokožky a udržovala jej v optimálním stavu, rovněž má pleť obnovovat.

Každá pleť je jiná, proto potřebuje i originální řešení, to nám dopřeje systém Mix & Match, který nám umožní každý den přizpůsobit péči o pleť. Každý den tak pro vaši pleť může být jiný, může obsahovat vlastní směs minerálů, vitamínů, výživných látek i probiotik.

Absolution výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby vyvážily ekosystém pokožky, vyrovnaly tím veškeré nedokonalosti a veškeré přípravky – krémy, séra i pleťový olej – mohly být mezi sebou kombinovány pro zvýšení účinnosti přípravku. Synergie použitých bylin umocní kýžený výsledek a nastaví optimální fungování pokožky. Z vyzkoušených produktů značky Absolution jich pár musíme představit trošku blíže…

Absolution Čistící pleťový gel Le Nettoyant Pureté

Už žádné pnutí pleti! Nyní můžete použít čisticí gel pro mytí pleti, i když máte citlivou pokožku. Čistící gel rozpouští nečistoty a make-up, hluboce čistí, uklidňuje a pomáhá regulovat pleť a léčit drobné nedokonalosti. Římský heřmánek je fantastický prostředek k potlačení stresových kožních výrůstků, často obětí malých podráždění nebo zarudnutí. Kůra bílé vrby je plná kyseliny salicylové, známá svou schopností pomáhat regenerovat kožní buňky. Oves vyživuje a uklidňuje citlivou a reaktivní kůži. Vhodné pro všechny typy pleti.

Absolution Hydratační pleťový krém La Crème de Santé

Zvlhčuje, vyrovnává a reguluje pleť. La Crème de Santé dodává pokožce všechny potřebné ingredience, které jsou nezbytné pro její správné fungování a zářivost. Je to silná směs prebiotik a rostlinných extraktů, které poskytnou všechny potřebné přísady, aby vyvážily ekosystém pokožky. Den po dni jeho tekutá struktura oživí zářivost pleti. Zanechává pleť matnou s jemnou vůni růží a citrusů. Perfektní denní krém pod make-up, ale skvělý i pro muže! Vhodné pro všechny typy pleti, ideální pro kombinovanou či mastnou pokožkou a pro uklidnění podráždění a zánětu.

Absolution Pleťový krém liftující proti vráskám La Crème du Temps

Omlazující pleťový krém, který výrazně liftuje pleť, omlazuje a pomáhá buněčné stimulaci. Extrakt z Wakame: bohatý na esenciální mastné kyseliny, zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové a kolagenu a zabraňuje dehydrataci kůže. Extrakt z granátového jablka: známý díky svým antioxidačním vlastnostem, stimuluje obnovu buněk a chrání pokožku před volnými radikály. Extrakt z protěže z Alp: pochází z oblastí s extrémními klimatickými podmínkami, posiluje pokožku a bojuje proti oxidačnímu stresu. Extrakt z Narcissus: tato aktivní látka sjednocuje pleť, je prevencí, ale také redukcí pigmentových skvrn.

Bioaura.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram