Poltrona Frau oznamuje spolupráci s Alexander Wang

Poltrona Frau oznamuje spolupráci s Alexander Wang

Renomovaný italský výrobce nábytku se spojil s úspěšným módním návrhářem, aby společnými silami vytvořili unikátní dílo.

Poltrona Frau je tradiční nábytkářská firma, založena už v roce 1912 v italském Turíně a dodnes patří mezi nejcennější společnosti na světě.  

Její roky a roky broušený styl, který není až tak svěží, mladistvý či snad inovátorský, samozřejmě nemusí automaticky oslovit každého, přesto vemte jed na to, že je vyráběn z těch nejlepších materiálů a převážně ručně zpracováván do nejmenšího detailu. I proto je renomovaný výrobce nábytku synonymem luxusu.

V letošním roce ale společnost jistě potěší i fanoušky moderního stylu, kterým vyjde vstříc limitovanou edicí sedací soupravy, která sice vznikla pod hlavičkou Poltrona Frau, ale její design si vzal na starost světově uznávaný designér, především ale módní návrhář Alexander Wang.

 

 

Jedná se o soupravu tvořenou dvěma moderními sedacími vaky, které jsou doplněny o rozkládací stolek, z něhož se po otevření stává lihovinový bar. Zatímco jsou vaky vyrobeny z prvotřídní vepřoviny, bar je potažen speciální kůží shagreen, která je vyráběna ze žraločích či rejnočích kůží. Aktivisté pravděpodobně zapláčou, zatímco srdce vášnivých sběratelů zaplesají.

Limitovaná kolekce Alexander Wang x Poltrona Frau se během února 2015 dostane do prodeje pouze v USA, ale již koncem dubna bude rozšířena do celého světa.

 

Zdroj: highsnobiety

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram