Pomádu střídá Horečka sobotní noci

Pomádu střídá Horečka sobotní noci

Scénu pražského Divadla Kalich rozpálí horečka. Úspěšnou Pomádu zde totiž vystřídá další veleúspěšný muzikál Horečka sobotní noci.

Je tomu měsíc, co se v útrobách oblíbeného Divadla Kalich naposledy rozezněly známé, uším lahodící tóny a skladby z legendárního muzikálu Pomáda, doprovázené dokonalým jevištním přednesem všech účinkujících. 
 
Od své premiéry 6. září roku 2012, až po derniéru 22. června 2014, která nemohla uniknout ani pozornosti redakce moda.cz, odehrál kalichovský soubor na 200 repríz. Tak velký zájem ze strany diváků, nemohl zůstat bez odezvy a tak se producent a majitel Divadla Kalich Michal Kocourek společně s režisérem a choreografem Jánem Ďurovčíkem rozhodli nastudovat další taneční legendu.
 
 
 
 
Ti, kteří si nechali broadwayskou perlu ujít, rozhodně nemusí truchlit, protože ji již brzy bude následovat muzikál daleko větších rozměrů s mnohem složitější scénou, na kterou budou vynaloženy nemalé prostředky. Oceněnou tuzemskou Pomádu, samotným majitelem práv k muzikálu Ronaldem S. Taftem, totiž nahradí další divadelní adaptace filmového muzikálu.
 
Již 30. září vtrhne do Divadla Kalich fenomenální americký muzikál zlatých 70. let s hudbou slavné skupiny Bee Gees, Horečka sobotní noci. Zkušenosti tvůrců, věhlas muzikálu, kvalitní herecké obsazení a skvělá řemeslná práce kostýmní výtvarnice Zuzany Strakové, jsou nepochybně příslibem dalšího velkého úspěchu pražského divadla, u kterého bychom i s ohledem na módní trendy jen neradi chyběli. Móda sedmdesátých let je totiž stále v kurzu a módní domy se stále častěji tímto proudem inspirují. Vzpomeňme například letošní kolekci Prada jaro/léto 2014.
 
 
 
Vstupenky na divadelní zpracování legendárního muzikálu Horečka sobotní noci je již nyní v předprodeji a těšit se můžeme na známé tváře z předchozího hudebního představení, ale i nově obsazené herce s vytříbeným smyslem pro tanec a zpěv. V hlavní roli krále tanečního parketu Tonyho se představí nám již známý Jan Kříž v alternaci s Přemyslem Pálkem. V roli Stephanie - Markéta Procházková a Alžběta Bartošová, Michaela Doubravová, coby Annette a mnoho dalších.
 
Rozhodně se zde rýsuje velkolepé představení, na které už se moc těšíme. Po prázdninách tedy na viděnou v Divadle Kalich.
 
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram