POMELLATO A CHIARA FERRAGNI představují „POMELLATO SISTERHOOD INITIATIVE “

POMELLATO A CHIARA FERRAGNI představují „POMELLATO SISTERHOOD INITIATIVE “

Pomellato - Chiara Ferragni - Cass Bird. To jsou tři pojmy, tři ikony, tři jména, která když se spojí, musí vzniknout něco velkolepého.

To, že Chiara Ferragni je již nějakou dobou kromě světoznámé blogerky a módní návrhářky také velice úspěšnou podnikatelkou, nemusíme zmiňovat. Nyní má další novou roli, stala se velvyslankyní uznávané šperkařské značky Pomellato.

Pomellato je jednou z nejvýznamnějších klenotnických značek v Evropě, založené v Milaně v roce 1967 Pinem Rabolini. Ano, v Miláně! Takže kdo jiný než právě Chiara, by se měl zhostit této role. Společně tak podporují poselství, ve kterém usilují o posílení postavení žen. Pomelatto tak dále pokračuje v rozšiřování své platformy #PomellatoForWomen, prosazující rovnost žen a mužů, ženské vedení a autentičtější pojetí krásy. Právě tyto iniciativy a prosazování vedou k posílení povědomí o udržitelnosti, vzdělávání žen a kariérního růstu či globálního blahobytu, který podporuje zdravější rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem.

Chiara Ferragni je bezesporu velice inspirativní ženou, která nyní skvěle doplňuje další velké osobnosti, jež společně tvoří Pomellato Sisterhood. Pro celou kampaň byly všechny tyto moderní hrdinky zachyceny fotografkou Cass Bird. Ta je známá pro svůj vtip a osobitý přístup k fotografování. Chiara je tváří ikonické kolekce NUDO značky Pomellato nebo nových šperků inspirovaných řetězem BRERA. V celé této kampani doslova září. 

Nesmíme zapomenout na to, že Pomellato také nyní dosahuje 100 % zodpovědného nákupu zlata a pracuje na ekologičtější budoucnosti. Jejich šperky vznikají v rukou profesionálních zlatníků, kdy každý šperk vyniká nejen barevnými drahokamy, ale také jedinečným designem.

Značka Pomellato je u nás k dostání exkluzivně v klenotnictví Halada.

halada.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram