Ponořte se do jarní kolekce 2015 Ralph Lauren inspirované safari

Ponořte se do jarní kolekce 2015 Ralph Lauren inspirované safari

Při pohledu na jarní kolekci Raplha Laurena se nám tajil dech. Jen těžko lze pochopit, jak skvostně může vypadat hnědá! Ralp Lauren ji doplnil o žlutou, oranžovou a fialovou a ukázal nám, jak na mole předvést i sportovně laděné modely!  

Než zhlédnete celou kolekci, možná vás bude zajímat, co nás podnítilo k tomu, abychom ohromující kolekci Ralpha Laurena spojovali se safari... Je to jednoduché - hlavní barvou byl totiž odstín hnědé, který většinou nedokáže diváky nadchnout. Ale věřte, že tentokrát to vypadalo báječně! 

 

Hnědá s kapkou zlaté, příště zase laděna do khaki. Jindy nepopulární hnědá nesla v Laurenově kolekci hned několik podob. Celohnědé outfity návrhář kombinoval s prvky v zářivé fialové, pomerančově oranžové nebo v té nejjasnější žluté, jakou si jen dokážete představit. Ralph Lauren, zdá se, zaměřil svou sílu vůči sportovní módě a jeho jarní modely jsou tak zřetelně ležérní a z velké části spíše sportovně laděné! Proč ne, že? Alespoň si v té záplavě jmen jeho jméno dobře zapamatujeme!

 

 

Obdiv si jistě zaslouží jeho kombinování materiálů. Často byly k vidělí holografické materiály - použité byly jak na sukních, tak na topech. Při pohledu třeba na model holografické sukně s korálkami a lesklými kamínky pošitém topu, se jistě nejedné z nás tají dech. Lauren si hrál s protiklady, proto také tento elegantní model doplnil o jednoduše střiženou bundičku spíše určenou pro muže, než pro křehkou dámu.

  

Je velká škoda, že vám v článku nemůžeme ukázat všechny modely. Od toho ale máme fotogalerii, tak se nezapomeňte mrknout ani tam!

Pro ty z vás, které jednoduše neholdují krátkým sukním a sportovním prvkům v dámském šatníku, tu máme druhou část kolekce. Tady si nechal Lauren volnou ruku a propustil do své kolekce všechny ženské prvky! Rozevláté šifónové sukně, decentní výstřihy a obepínající se oblečení. A teď si jen představte tu nádhernou dlouhou sukni, západ slunce na poušti, osvěžující drink a taneční hudbu. Už jste kouzlu hnědé podlehla? 

 

 

Výrazné korálkové náhrdelníky, které doplňovaly modely, byly leckdy vyměněny za korálkové výšivky. Statement náušnice ale zdobily všechny modelky a často jste mohla vidět i kabelky - malá pasníčka taktéž zdobená korálky, i velké brašny imitující oprýskané kabely po babičce. 

 

 

A co nás ještě zaujalo?

Metalické páskové sandály
 

Lehké a řasené materiály

 

Korálkové krajky a výšivky

 

A co vy? Také se nemůžete safari přehlídky nabažit? 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram