Populární podprsenky WONDERBRA se zárukou zvětšení o dvě velikosti

Populární podprsenky WONDERBRA se zárukou zvětšení o dvě velikosti

Nežila byste v roce 2016, kdybyste dosud neslyšela o přelomových podprsenkách Wonderbra, které si zamilovaly všechny ženy, které mají rády efekt opravdového zvětšení. 

Jsou nenápadné a dokážou kouzlit. Ohromí především ty ženy, které jsou s velikostí svých prsou nespokojené a touží po větší. Wonderbra pomocí dokonalého push-up efektu slibuje nadzvednutí a optické zvětšení až o dvě velikosti. A na základě pozitivních recenzí se zdá, že sliby drží. Filozofie značky není produkovat co nejprovokativnější a nejzajímavější modely. Wonderbra je zaměřená především na funkčnost. Její modely jsou proto často černé či tělové v jednoduchém střihovém provedení.

  
Černá Perfect Plunge Plain 1 699 Kč ; Tělová Full Efect 1299 Kč ; Vzorovaná Ulitimate Strapless Lace 1 699 Kč

Cena podprsenek je pochopitelně vyšší. Za částku, kterou na takový kousek vynaložíte, se vám ale dostane více, než od většiny jiných zvětšujících podprsenek. Díky propracovanému provedení podprsenky perfektně padnou. Balconette varianty poskytují maximální podporu a drží na místě i při pohybu nebo tanci. Podprsenky se slovem Gel v názvu se zase pyšní naprosto jedinečnou gelovou výplní. Právě ta stojí za oním zázračným přirozeným zvětšením, pro které si podprsenky Wonderbra získávají stále větší popularitu.

A možná si získají i vaši oblibu.

  
Černá Gel Bra 1 099 Kč ; Fialová 869 Kč ; Krajkovaná Lace Pixel 1 499 Kč

answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram