Populární značka Converse mění svůj design poprvé po 100 letech

Populární značka Converse mění svůj design poprvé po 100 letech

Conversky už nebudou to, co bývaly. Budou jiné, obměněné a vylepšené. S novou technologií také poskytnou Vašim chodidlům větší pohodlí. 

Značka Converse byla založena před více jak sto lety a za tu dobu vystřídali její designy na nohou basketbalisté, punkeři, rappeři i klasičtí milovníci módy. I přes velikou oblibu, které se značka Converse těší, se dostala do finančích obtíží a v roce 2003 ji tak v přepočtu za více jak 7,5 miliardy korun koupila jiná obrovská společnost. Nike. A dnes po více jak 100 letrech dochází k první velké změně designu našich oblíbených plátěnek.

Změna ale nebude tak markantní, jak se na první pohled může zdát. Po vnější stránce totiž Conversky na své kráse neztratí ani zrnko. Naopak je vývojáři vylepší a to především zevnitř, aby byly tenisky Converse láskyplnější i vůči zdraví vašich chodidel. Re-design se týká ikonického modelu Chuck Taylor All-Stars, ze kterého se zrodí nová alegorie Chuck II. 

A o co že se vlastně jedná? Nové tenisky Converse Chuck II. si zachovají světem oblíbenou podobu a získají pohodlí běžecké obuvi. No nezní to dokonale? Poskytnou chodidlům větší pohodlí a oporu díky technologii, kterou používá Nike pro své vlastní výrobky. Kompletní vylepšení, které na Chuck Taylor All-Stars čekají si můžete prohlédnout na fotce níže. 

ZJISIT CENU, NEBO KOUPIT

Zdroj: stylecaster.com; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram