Poradí vám Festival Evolution!

Poradí vám Festival Evolution!

Příznivci zdravého životního stylu a osobního rozvoje se sejdou 18. až 20. března 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích. 

Pracujte na sobě!

O osobním rozvoji a našem skrytém potenciálu budou mluvit Jan Mühlfeit, David Kirš a další lektoři. Netradiční pohled a různé metody jak na sobě pracovat představí koučové a odborníci. Seznámíte se se zajímavými technikami, které v základu svého principu využívají pozitivní myšlení nebo techniky mapování těla. Nebudou chybět ukázky práce s tělem, vědomím, energiemi, frekvenčními úrovněmi nebo různé přístupy z oblasti psychologie.

Co je skvělého na dnešní době prozradí Antonín Baudyš a s novou metodou rozvíjení vlastního osobního rozvoje vás seznámí Jakub Střítezský. Na festivalu nebude chybět povídání herečky Gabriely Filippi o její cestě duchovního hledání s ukázkami z Léčivého divadla se závěrečnou řízenou meditací, v poněkud netradiční roli se představí Jana Paulová, která bude mluvit o projektu na záchranu slepic. Známá astroložka Markéta Vostrá spojila své síly s malířkou Marií Brožovou a společně představí unikátní ilustrovanou učebnici astrologie. 

          

V hlavní roli zdravý životní styl

Zdravé stravě se ve svých programech budou věnovat Pharm. Margit Slimáková, RNDr. Petr Fořt, MUDr. Tomáš Rychnovský, prof. Anna Strunecká a další. Své zastoupení zde budou také různé terapie a léčebné postupy, chybět nebudou energetická léčení nebo postupy vycházející z hlubinné psychologie.

          

Má mě rád, nemá mě rád...

Asi všichni chceme fungující vztah plný lásky, porozumění a klidu. Všichni potřebujeme cítit, že nás někdo potřebuje a miluje. Ať jste v situaci, kdy hledáte skutečný partnerský vztah, nedaří se vám najít toho pravého, nebo cítíte, že potřebujete v životě změnu, ale nevíte, kde začít. Nejlepší cestou ke kvalitnímu a smysluplnému vztahu je nalezení osobní rovnováhy a umění mít rád sám sebe. 

          

Tajemné jiné světy

Jak vypadal svět slovanských bohů, nebo staroegyptská mysteria nebo naši keltských i germánských předků? Mají nám co říct i dnes? To budou témata např. pro Miloše Matulu, Věru Várady nebo Zuzanu Řezáčovou Lukáškovou. 

 

zdroj: Felucius Media

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram