Poradíme, jak se nosí černé punčocháče absolutně ke všemu

Poradíme, jak se nosí černé punčocháče absolutně ke všemu

Jsou univerzálnější než jejich tělové alternace, vypadají vkusně, trendy a téměř nic s nimi nejde zkazit. Móda.cz radí, jak oblékat černé punčocháče absolutně ke všemu!

Nošení černých punčocháčů by mělo být na principu TO GO. Proč? No protože jejich nošení je tak snadné, že o něm nemusíte přemýšlet, připravovat si ho, ani pochybovat, zda se černé silonky nebo punčocháče hodí. Výjimky zmíníme hned na začátku: černé punčocháče vynechejte raději z outfitů s letními šaty z lehkých materiálů a k sytě rudé barvě. Jinak je oblékejte od teď už ke všemu. Pokud jste jim totiž zatím nepřišla na chuť, vězte, že jakmile je párkrát obléknete místo obvyklých tělových, zamilujete si je, a už se jich nebudete chtít vzdát.

I módní scéna žije na černé barvě. Nohy módních redaktorek, návrhářek, kreativních ředitelek, editorek, modelek ani jiných důležitých žen ve světě módy obvykle neuvidíte v jiné barvě než černé. Černá je přece symbolem nadčasovosti a nekonečné univerzálnosti, a tak se není čemu divit. S černými punčocháči si můžete být jistá, že jakmile je obléknete, vašemu dennímu looku dodají minimálně o 50 % větší noblesu. Jak to? Totiž průsvitné (a se vší upřímností někdy pouze rádoby průsvitné) silonky nejsou doplňkem outfitu. Zato ty černé? Ano! 

Černé punčocháče jsou oblékány také pro prodloužení sezóny kraťasů, skvěle doplňují krémové šaty a pánská saka. Podporují dojem Pařížanek (protože ty snad v ničem jiném ani nechodí) a perfektně zapadnou do každého dámského stylu. Černé punčocháče musíte mít. A nosit. 

P.S. : Taky tak trochu zaručují dobrý styl.

P.P.S.: Ale nikomu to neříkejte!

Schází vám v šatníku kvalitní černé punčocháče?

thefashionspot.com ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram