Pořiďte svému miminku trendy oblečky z bio bavlny

Pořiďte svému miminku trendy oblečky z bio bavlny

Decentní, roztomilé a stylové - takové jsou dětské oblečky z kolekce módního řetězce Lindex. Navíc vyrobené z bio bavlny. 

Soupravičky

Snad každá maminka se těší, až svého drobečka obleče do roztomilé soupravičky z bodýčka, tepláčků a čepičky. Přesně takové komplety nabízí také módní řetězec Lindex, a to jak pro kluky tak pro holky. Miminkovské body je navíc zavinovací, takže jeho oblékání bude ještě snazší než u bodýček, která se musí natahovat přes hlavu. Soupravičky z nové kolekce jsou potištěny decentním motivem lesa a zvířátek. 

 
Modrá soupravička 499 Kč; Růžová soupravička 499 Kč

Pyžámko

Pohodlné pyžámko z certifikované bio bavlny najdete v Lindexu hned v několika barevných provedeních. Na rozdíl od spousty jiných obchodů, Lindex zařazuje do svého dětského sortimentu více neutrálních barev, takže třeba žluté pyžámko na patentky můžete obléknout jak holčičce, tak chlapečkovi. A všichni si odpočinete od věčné růžové nebo modré. 

 
Žluté pyžamo 399 Kč ; Bílé vzorované pyžamo 399 Kč

Body a mikinky

Součástí této nabídky jsou pochopitelně stěžejní basic kousky včetně body, tepláčků a mikinek. Pořídíte zde také punčocháčky, ponožky, čepičky nebo oblíbené lacláče. U všech kousků z dětského sortimentu si navíc můžete být jistá použitím kvalitní organické bavlny se správnou a platnou certifikací. 

   
Body se zvířátky 249 Kč ; Mikina s auty 249 Kč

Lindex má zavednou akci 3 za 2 na velkou část dětského sortimentu, která platí kromě kamenných obchodů také online. A co si budeme povídat, na internetu je vždycky větší výběr...

lindex.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram