Porota vybrala 10 finalistů Gay Roku 2015

Porota vybrala 10 finalistů Gay Roku 2015

Porota, ve které měla svého zástupce i redakce magazínu Móda.cz, vybrala desítku finalistů prestižní soutěže Gay Roku. 

Zatímco se desítka finalistek České Miss 2015 netrpělivě připravuje na velké finále, podobné napětí pomalu zavládá i u ekvivalentu jediné národní soutěže krásy, jímž je Gay Roku. Jediná soutěž mužské krásy, vnitřních hodnot a inteligence všech zúčastněných.

První ročník soutěže Gay Roku již totiž zná své finalisty, kteří vzešli z hlavního castingu v prostorách Tomáš Arsov Hair and Beauty Institute. Desítku uchazečů o titul, který výherci jistě vynese nemalý zájem ze strany veřejnosti a médií, vybrala porota složená z odborníků na slovo vzatých.

Nemohl zde chybět předseda soutěže Jiří Jarkovský či uznávaný fotograf Robert Vano. Stejně tak ale přednosti zúčastněných mužů neunikly ani drobnohledu uchazečky o titul Česká Miss 2013 Aleny Prešnajderové a šéfredaktorky našeho magazínu Petry Žaludové. Vám se tak nyní naskýtá jedinečná šance zhlédnout uchazeče o titul Gay Roku na snímcích Roberta Vana

Stejně tak jako na hlavním castingu jsme ale nemohli chybět ani na dnešní tiskové konferenci v pražské kavárně Lifestyle Cafe & Lounge Farrango, kde byli finalisté veřejnosti oficiálně představeni opět skvělou moderátorkou Evou Decastelo a bezprostředním Honzou Jakubcem. Mezi VIP hosty zde nechyběla ani Monika Marešová, Filip Vaněk, Aleš Cibulka nebo Jaro Smejkal a mnoho dalších.

         

Za redakci musíme závěrem uznat, že všem finalistům, kteří na sobě ani na okamžik nedali znát sebemenší náznak trémy, to vážně slušelo, a to i díky vizážistovi a National Make-up Artist YSL, Pavlu Kortanovi

 

Zdroj: Redakce Moda.cz, Gay Roku
Foto: Robert Vano

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram