Poslední soustředění finalistek Miss Prima křivky 2016

Poslední soustředění finalistek Miss Prima křivky 2016

Vrcholem posledního soustředění finalistek MISS Prima křivky ve Ski areálu Monínec bylo oficiální předání kolekce jedenácti plus size společenských šatů z dílny módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové finalistkám MISS Prima křivky.

Jiřina Tauchmanová je první módní návrhářkou v ČR, která se odvážila vytvořit ucelenou plus sice kolekci na dívky oblých tvarů. Předání se zúčastnili všichni, kteří vytvoření této kolekce umožnili:  Michal Přibyl, zástupce firmy Promat, která zaplatila náklady za ušití celé kolekce společenských šatů, prezidentka Národní Komory Módy ČR – Julie Hendrychová, která to celé vymyslela a poskytla látky, ze kterých se šilo a  samozřejmě módní návrhářka Jiřina Tauchmanová, která šaty navrhla a dohlížela na realizaci tohoto unikátního projektu. Finalistky pak jako poděkování „kmotrům“ celé kolekce uspořádaly první, zatím neoficiální módní přehlídku.

Pětidenní soustředění finalistek MISS Prima křivky, které bylo vlastně generálkou na finálový večer, který se uskuteční už dvacátého září v pražském divadle Broadway, bylo nabité událostmi. Začínalo se párty v rockovém stylu, na kterém se finalistky seznámily s moderátorem finálového večera Pavlem Novotným nebo s vystupujícími hudebníky Miro Šmajdou a Pavlem Horejšem. Poté ale čekala finalistky tvrdá dřina. Chůze, volné disciplíny, nástup na závěrečné defilé, choreografie, při které sebemenší chybičku dívkám neodpustil Pavel Strouhal.

 

Dokonalá musí být i chůze a pózování, takže opět nechyběla učitelka chůze Theresa Canti. Dopilovávaly se volné disciplíny, které jsou pro finalistky velmi důležité. Musí jimi porotu ohromit! Trénovala se také sebeobrana a dívky dostaly základní lekce z karate od Veroniky Hlavsové.

Únava soutěžících po skončení každého dne se podobala únavě špičkových sportovců ve vrcholové fázi tréninku. Finalistkám proto organizátoři soutěže museli dopřát i klidnější chvilky. Na soustředění za nimi přijel například i majitel Medical Partners a ředitel ISIS Pharmy Michal Sajdl, který pro dámy uspořádal seminář o dermatologické kosmetice, při kterém jim radil, jak účinně bojovat s jakýmkoli problémem, ať se již týká kůže, vlasů či největšího nepřítele žen – celulitidy, ale nejen to – daroval jim i produkty ISIS Pharmy, které tyto problémy řeší.

Finále MISS Prima křivky 2016 proběhne 20. 9. 2016 v divadle Broadway od 19:00

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram