Poslední soustředění MISS Prima křivky navštívily i VIP zprávy a nechyběli ani zajímaví hosté

Poslední soustředění MISS Prima křivky navštívily i VIP zprávy a nechyběli ani zajímaví hosté

Krásky soutěžící o titul MISS Prima Křivky 2014 mají za sebou poslední soustředění před finálovým večerem, s čím vším se musely poprat?

Byť je léto na ústupu, ve sportovním areálu Monínec bylo tentokrát opravdu rušno a zatraceně horko! Finalistky, které pilně trénovaly, totiž přijeli podpořit i hvězdy muzikálu Sněhová královna – David Gránský, Jan Kopečný a Felix Slováček ml. Finalistky tály v přítomnosti těchto tří mladých a pohledných herců a zpěváků. Ti však nepřijeli jen tak, náhodou. Budou účinkovat i na finálovém večeru 13. 9. 2014 v Divadle Hybernia, kde v předpremiéře zazpívají písně právě z tohoto připravovaného muzikálu.

Felix Slováček ml. dokonce usedne i v porotě a tak není divu, že si finalistky své hosty náležitě hýčkaly. Gentlemani trpělivě odpovídali na spousty zvědavých otázek a byli dámám velmi milou společností.

Dalším zpestřením byla pro finalistky i návštěva majitelky Top Fit Anety Bašové, která s kráskami jednotlivě probírala fyzickou kondici, metabolický věk těla (na kolik let se tělo cítí), rychlost metabolismu, stav lymfatického systému, ale třeba i dermatologické problémy.

Se svým týmem přijel i spolumajitel spodního prádla Fantasy Italia, Radim Chromeček, aby si finalistky osobně změřil! A Proč? Všechny krásky, které se probojovaly až do finále MISS Prima křivky 2014, budou odměněny plavkami šitými přímo na míru!

Poslední soustředění navštívila i 1. vicemiss loňského ročníku soutěže Veronika Hlavsová, která pro změnu věnovala finalistkám lekci ze základů sebeobrany. Dámy se tak párkrát ocitly i na lopatkách, všechny ovšem s úsměvem na tváři.

Na závěr soustředění se finalistky odreagovaly při Svatební párty plné humorných scének se svatební tématikou.

Do centra zájmu VIP zpráv se dostala Theresa Canti, loňská vítězka MISS Prima křivky 2013 a zástupkyně českých krásek na světové soutěži MISS Plus Size Universe!
Theresa představila divákům VIP zpráv luxusní společenské šaty, které jí poskytnul salon Adina, doplněné o šperky Chartage, ve kterých bude reprezentovat ČR v Karibiku, Trinidad and Tobago, dne 1. 11. 2014. A nejen to! Své krásné a plné křivky předvedla Theresa divákům TV Prima i v plavkách Fantasy Italia, šitých přímo na míru. Vzhledem k přednostem, které Theresa má, tak bylo potěšeno nejedno mužské oko, které VIP zprávy sledovalo.

Na rozhovor pro televizi Prima Theresu oblékl butik Big and Beautiful.

Zdroj: primakrivky.cz
Photo Copyright © Milan Mošna a Morris Media
Photo Copyright © Václav Hodina a Morris Media

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram