Pouze jedno slovo pro Váš dokonalý vzhled na podzim: BUNDA!

Pouze jedno slovo pro Váš dokonalý vzhled na podzim: BUNDA!

V podzimní / zimní sezóně existuje pouze jedno hlavní pravidlo: nejprve si vyberte sako! Proč? Právě proto, že budete snadněji následovat neustále se měnící počasí, kterému se nedá vyhnout. Takto budete připravena na téměř každou situaci a ... 

Takto budete připravena na téměř každou situaci a ... Vaše stylingy budou perfektní! Jak toho dosáhnete? Žádný stres! Chcete sportovní nebo elegantní vzhled - pro každou část dne a každou příležitost si můžete svůj look přizpůsobit. Nezapomeňte, že někdy je opravdovou výzvou spojit dva styly - tedy se postarat o jedinečnost Vašeho outfitu a zároveň tak ukázat svou vynalézavost, která ve světě módy přináší jistě další plusové body.

Blejzr. Bundy. Nebo vše v jednom. Každopádně vše začíná zde. Když zjistíte, že Vám takovýto kousek schází v šatníku, nezahálejte a tuto chybu okamžitě napravte. Víte, že potřebujete něco elegantního, ale zároveň se Vám nelíbí příliš přísný vzhled. Dokonalou volbou jsou blejzry a stylově barevné bundy, které splňují oba výše zmíněné požadavky, samozřejmě v závislosti s vhodnou kombinací dalších kousků oblečení. Můžete tedy přidat elegantní kalhoty ve stejné barvě a blůzu v neutrální bílé barvě. Bude to volba, která by Vám mohla připadat příliš formální, ale ve skutečnosti budete vypadat jako byste právě opustila módní molo! Pro méně formální vzhled si k saku vyberte džíny, které s vhodnými módními doplňky a jedinečnou kabelkou, zdůrazní Váš mladistvý vzhled a budete se cítit komfortně! 

Když si zvolíte, že chcete nosit tuniku, vyberte si k ní krátký kabátek. Pro podzim je typické vrstvení oděvu a na to nesmíme zapomínat. Víte že, krátké bundy se velmi dobře hodí jak ke kalhotám, tak ke krátké sukni?! Takže je volba krátkého kabátku skvělým rozhodnutím! Máte nekonečné možnosti kombinací. Ale zde variace ještě nekončí. Co když zvolíte dlouhé sako? Kombinace jsou opravdu nekonečné. Vše závisí na Vaší představivosti! Ale nemějte strach - není téměř žádná šance, že byste střelila vedle. Bunda je ta, která strhává veškerou pozornost, bez ohledu na to, co si k ní vyberete.

Sportovní a street look se neobejde bez super trendy mikiny, která je bez pochyby tou správnou volbou a zároveň žhavým módním hitem. Když uspokojíte svou touhu po klasických a těch "povinných" oděvech, je čas udělat něco pro svou duši. Street móda je ta, která přináší nejlepší nápady, nejlepší styly a bláznivé kombinace, a právě takové bychom si přáli ve svém šatníku všichni! Vy také nebo ne? SAMOZŘEJMĚ ŽE ANO! Neuvěřitelný hit této sezóny, spojení kapuce a mikiny – mikina s kapucí, který jste spatřili jen v těch nejžhavějších snech! Tento senzační hit se také  přesunul do Vaši ulice, aby získal místo ve Vašem šatníku!

Najdete zde kombinace vzorů, tkanin, textur, šátků, džínoviny, teplých materiálů, moderních vzorů, vyšívaní, květinové vzory, nápisy ... nekonečný seznam nejpopulárnějších trendů na jednom místě, ve 100 a 1 různých kombinacích! Není to ta nejúžasnější věc, jakou jste kdy viděli? Právě teď máte opravdu šanci, abyste se stali součástí našeho módního příběhu a našli své místo na výslunní! Připravte se na podzim, vyberte si svůj oblíbený svetr, bundy nebo sako. Berte na vědomí naše nedávno odhalené módní rady a Váš pohled na aktuální módní trendy bude pouze jedním slovem: CELISTVÝ!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram