Povídání s Nikol Moravcovou o Bloges Market číslo 2

Povídání s Nikol Moravcovou o Bloges Market číslo 2

Mílí čtenáři, měli jsme další velice příjemné posezení s Bloges Robes a s Nikol Moravcovou jsme si povídali o nadcházejícím Bloges Marketu.

Mílí čtenáři, měli jsme další velice příjemné posezení s Bloges Robes Nikol Moravcovou a tak bychom se o něj s vámi rádi podělili. Tématem našeho setkání byl další v pořadí již druhý Bloges Market. Co všechno nám Nikol prozradila, si můžete přečíst v následujícím rozhovoru.

Nikol jsme se sešli v kavárně Jet Set, kam dorazila ve výborné náladě a mohli jsme tak bez okolků usednout do soukromí, kde začalo naše velice příjemné povídání.

 

 
Takto vypadal Bloges Market v roce 2014. Věříme, že ten letošní jej v mnohém předčí!

Rozhovor s Nikol Moravcovou

Ahoj Nikol, jsme moc rádi, že se opět setkáváme a stejně tak jako tomu bylo v předvánoční čas, je ústředním tématem našeho milého setkání Bloges Market, tedy fashion události, která právem budí naši pozornost. Uběhlo sotva půl roku a máme tu Bloges Market number two. Proč tedy dvojka?

Už první Bloges Market nás mile překvapil svou účastí. Z prvoplánové akce pro pár shopaholiček, nadšenců módy a čtenářek blogů přítomných blogerek nakonec byla plnohodnotná událost, které se zúčastnilo přes osmset návštěvníků. A ještě ten den jsme reagovaly na několik dotazů, kdy zorganizujeme něco podobného. Už tehdy jsme tedy měly jasno, že to na jaře zopakujeme, ale ve větším. (úsměv)

Ti, co se zúčastnili prvního Marketu 8. 11. 2014, zhruba vědí, na co se asi mohou těšit, ale pro jistotu nám řekni, co nás už tuto sobotu 11. 4. 2015 vlastně čeká?

Tentokrát jsme se snažily upřít pozornost hlavně k blogerům samotným, kteří budou prodávat svoje nejlepší kousky oblečení jen do 1.000 Kč! Velký zájem čekáme také u SMILEBOXU a v BEAUTY LOUNGE, kde se můžete nechat učesat a nalíčit zdrama. Bude připravená také diagnostika pleti a manikůra. To vše v ceně vstupu i s welcome drinkem. Celý den budou probíhat workshopy, módní přehlídky, fashion talks a v 19 hod úžasná tombola. Úmyslně říkám úžasná, protože zde budou hodnotné ceny jako brýle Carrera od Jimmy Choo, šperky Swarowski, poukázky na oblečení, Frisco na rok zdarma a mnoho dalšího, ale to zjistíte až dorazíte. (smích)

Tak to je řada lákadel, která jistě stojí za zmínku, a ani my už se nemůžeme dočkat, ale když se vrátíme k účasti blogerů, prozraď nám, jakým způsobem jste je vybíraly a kolik jich na dně vašeho síta nakonec zůstalo?

Měly jsme přislíbenou účast některých blogerek z loňska, jako např. blogerky roku "Cup of Style", a přihlásila se jich i spousta nových jako např. fashionbook.cz, ale nakonec jsme vybraly dvacítku top fashion blogerů. Takovou perličkou jarního Marketu je účast nejen těch nejznámějších, ale i začínajících módních blogerek, kterým chceme dát tímto šanci se prosadit a zviditelnit na poli českého bloggingu. Dokonce budou prodávat svoje věci i dva sexy bloggeři, takže si i chlapi přijdou na svý.

Měla jsi vůbec do dnešní doby přehled o vaší možné konkurenci, a překvapila tě početnost blogerek na české scéně, kterou jste svým počínáním dost možná také inspirovaly a stále inspirujete?

Hrubý odhad jsem určitě měla, ale při detailnějším mapování a selekci jednotlivých blogů, jsem byla upřímně překvapená, kolik fashion blogerek vlastně u nás funguje. A musím přiznat, že vytvořit užší výběr zúčastněných blogerek nebylo nic jednoduchého. Škoda jen, že jsme jich z kapacitního hlediska nemohly přizvat více, ale to už bychom k realizaci potřebovaly prostory například pražského Výstaviště. (smích)

Takže příště na Výstavišti?

No třeba to časem přijde, ale vzhledem k obrovskému zájmu jak ze strany návštěvníků, tak ale i hlavních aktérů, tedy blogerů a s přísliby účasti obchodních partnerů už plánujeme další letní akci, která by měla být zasazena do prostor Žlutých lázní. Plánů je zkrátka víc než dost a rozhodně se máte na co těšit. Aktuálně se ale na vás všechny těšíme už tuto sobotu v Chemistry Gallery na Vltavské.

Nikol, děkujeme ti za tvůj čas a přejeme, ať vše dopadne dle vašich představ a vaše módní akce jsou čím dál oblíbenější. No a pro vás milé dámy, jestliže chcete strávit příjemný sobotní den shopováním ve skvělé atmosféře, pak určitě dorazte 11. 4. do Chemistry Gallery, kde od 13.00 hod začíná další ostře nabitý Bloges Market.

My zde rozhodně nebudeme chybět a dál pro vás budeme zjišťovat, jak si Tři Mušketýrky, Nikol, Míša a Kristýna vedly.

 

Zdroj: Redakce Móda.cz, Nikol Moravcová (Bloges Robes)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram