Poznejte šperky s energií přírodních kamenů

Poznejte šperky s energií přírodních kamenů

Petr Kovanda se zabývá prodejem unikátních nových i starožitných šperků s přírodními kameny. Jeho prsteny, náušnice i náhrdelníky tak dýchají jedinečnou atmosférou a vlastním příběhem.

Prodejce originálních šperků, pan Petr Kovanda, chtěl být původně gemologem a zabývat se přírodními kameny. Jenže před lety objevil na českém trhu díru v prodeji šperků z přírodních perel. Rozhodl se, že by na tom mohl založit business a povedlo se. Sice nejdříve začínal s prodejem přírodních perel, ale poptávka i po ostatních kamenech byla tak velká, že postupem času zařadil i je. Dnes je úspěšným prodejcem šperků (zejména prstenů) s přírodními kameny. Specializuje se na autorské šperky, kterým propůjčuje svou vizi. Díky té je každý šperk, který si můžete na jeho e-shopu pořídit, jedinečný, originální a dýchne na vás vlastním příběhem. 

Pan Kovanda věří, že přírodní kameny jsou nejenom krásné na pohled, ale mají také léčivé účinky. Ve výrobě rád podporuje drobné výrobce šperků z celého světa tím, že jejich šperky prodává. Společně s tím je také přesvědčen, že jedinečné šperky, za jejichž výrobou se skrývají hodiny precizní umělecké práce, mohou vnést do života jejich majitelek daleko větší radost než sériově vyráběné kusy. I to patří k důvodu, který Autorské šperky odlišuje od 99 % zbytku trhu! 

Řekněte sama, nechtěla byste na ruce nosit prsten, který vypadá, že jste ho zdědila po prababičce a který v sobě skrývá radosti i strasti života generací před vámi?

 PODÍVEJTE SE NA KOMPLETNÍ NABÍDKU ORIGINÁLNÍCH ŠPERKŮ: autorskesperky.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram