Poznejte sportovně elegantní styl - tepláky i běžecké boty

Poznejte sportovně elegantní styl - tepláky i běžecké boty

Přestože možná milujete jehlové podpatky a sukně všech druhů, teď přichází styl, se kterým máte příležitost se uvolnit. Lodičky nechte v botníku, šaty na ramínku! 

Lodičky nechte v botníku, šaty na ramínku a oblékněte tepláky, bavlněné triko a tenisky! S trochou vkusu to bez problémů zvládnete, a pokud by vás to přeci jen neuchvátilo, alespoň se pojďte inspirovat.

V první řadě ale rovnou zapomeňte na to, že vytáhnete ze skříně obnošené tepláky a ze zadní části botníku tenisky, které s vámi již pár let zažily. Trend tepláků je rovnocenný těm ostatním, takže ho nemůžeme ošidit.
Objevili ho před námi samozřejmě muži, takže pokud byste si někdy nebyly jisté, jak tepláky přesně obléci, podívejte se po dobře oblečeném muži- jak by je oblékl on?!

Nosí se především v odstínech šedé, tmavě modré, vínové a klasické černé. Střihově to rozhodně nejsou ani zvonáče ani straight. U kotníků se totiž vždy zužují. Skvěle budete vypadat, zkombinujete-li je s koženou nebo džínovou bundou, bavlněným tričkem a s výraznými doplňky.

Další články o botách

Druhým trendem jsou tenisky k elegantním outfitům! Tento styl se drží již druhou sezónu a objevuje ho čím dál více lidí. Než přijdete na jeho kouzlo, je možné, že další sezóna uběhne. Ale nemějte strach, ještě chvilku tu určitě setrvá. Tím, že k čistě elegantnímu outfitu místo lodiček nebo balerín obujete neonově svítivé běžecké boty, výsledek naprosto změníte. Budete vypadat elegantně a zárověň uvolněně. A výhoda, kterou tomuto trendu rozhodně nelze upřít? Pohodlnost! Dobré běžecké boty jsou lehké a pro vaši nohu pohodlné, takže určitě vhodné nejen jako módní doplněk, ale i jako skvělá obuv na zdlouhavé nákupy.

Běžecké tenisky se kombinují podobně jako u předchozího trendu. Vezměte je ke kůži, odstínům béžové či šedé a nezapomeňte na doplňky. 

A jaké boty vybírat?

Pokud se chystáte na sportovní akci, určitě můžete trendy kombinovat dohromady. Šedé tepláky, kožená bunda, bílé tričko a neonově zelené tenisky budou vypadat skvěle!

Co na sportovně-elegantní styl říkáte vy?

                            

Zdroje: pinterest.com 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram