Poznejte zápal mladé modelky Mimi Elashiri

Poznejte zápal mladé modelky Mimi Elashiri

I mladí lidé mohou mít velké cíle. To dokazuje modelka Mimi Elashiri se svým zapálením pro módu, tančení i surfování. 

Mimi Elashiri, celým jménem Ismeen Marlane Ashraf Elashiry, je mladá modelka žíjící v Sydney. I když pochází z Egypta, za svůj domov považuje právě Austrálii.

Její vášní bylo tančení, a i když nyní vyučuje v baletní třídě, přiznává, že to není totéž. Touží po svobodě a tvůrčím projevu. Za ideální věk považuje 27 let, i přesto, že jí je zatím jen 19. Doufá, že ve 27 letech bude mít dostatek zkušeností, ale že fyzicky na dlouho zůstane stejná.

Jako domácí zvířátko si přeje krotkého chameleona, děsí ji vysoké sochy a z pohádkových postav se jí nejvíce líbí Pocahontas pro její spojení s přírodou, vítr ve vlasech a duchovní svobodu. Ráda tráví čas s davem lidí, miluje jejich energii a vysoké vibrace.

Mimi sní o tom, že si jednou koupí farmu, kde porostou obří slunečnice, na pozemku se bude pást kráva a místo domu bude žít ve velkém týpí. K tomu jako třešničku na dortu bude pěstovat biopotraviny a bude se mít jednoduše báječně. Než se ke svému snu bude moct uchýlit, oddává se módě a okrajově i vlastním návrhům plavek.

I když Mimi Elashiry pár agentur odmítlo, nakonec si jí všimly značky jako Victoria Secret či Calvin Klein a tak nevadí, že jí například Alex Perry odmítl. Je mladá, krásná a schopná. I když její původ spadá do Egypta, cítí se jako plnohodnotná Australanka a v módním a blogerském světě má své vyhřáté místečko. Její Instagram sleduje přes 700 tisíc lidí, kteří se rádi inspirují životem jedné (ne)obyčejné dívky.

Mimi ráda surfuje a podporuje místní módu. Pojďte se s ní seznámit trošku blíže.

                                                                                  zdroj: Instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram