Pracovní schůzka: Co na sebe?

Pracovní schůzka: Co na sebe?

Chystáte se na pracovní schůzku, ale nevíte co si obléct? Zapomeňte na nudu, protože i v práci můžete být stejně stylová, jako mimo kancelář. Důležité je správně kombinovat.

První jarní den je za námi a konečně nám svítí na lepší časy, i co se šatníku týče. Už totiž nebudete chodit zahalená od hlavy až k patě, ale můžete projevit svůj smysl pro módu. Jak na to?

Najděte si tu správnou kombinaci a spojte vhodné šaty, boty, sukně, kabelky, svetry a další zajímavé kousky, které v závěru budou vypadat elegantně, seriózně, ale zároveň také stylově. Ať už chcete působit jasně firemně nebo kreativně, naše tipy vám s tím jednoduše pomohou a vy jistě zabodujete.

Bílá vede

Bílá je tuto sezónu v kurzu a my ji milujeme nejen pro její čistotu, ale především pro elegantní šmrnc, který se dá využít. Co říkáte na kombinaci bílých pukových kalhot, bílého trička, bílých lodiček na klínku doplněné delším nude sakem, černými hodinkami a černým psaníčkem? Jasná manažerka, co říkáte? 

Černou vyměňte za tmavě modrou

Máte ráda klasiku, ale chcete ji pojmoutjinak? Proč ne? Dnešní doba je skvělá v tom, že kombinuje zajímavé kousky, které nejsou nudné a z vás číší smysl a cit pro módu. Co takhle tmavě modré kalhoty nad kotníky, bílá košile s modrou mašlí a rukávy doplněné černo modrým sakem a lodičkami?

Barvy

Sluníčko svítí, tak proč nesáhnout po nějakých barvách, které rozzáří nejen vás, ale potěší oči i vašeho okolí. Co takhle mozaiková sukně v zeleno modré barvě v kombinaci s koženkovým sakem, halenkou, psaníčkem a zlatými lodičkami? Radost pohledět.

Pro ty z vás, co milujete kostýmky, zde máme krásnou žlutou perlu, která je módní a zářivá. Žlutý kostýmek s volnými kalhotami, rozepnutým sakem, nude tričkem a jednoduchými nude lodičkami z vás udělá kancelářskou divu.

Ach ta pudrová, jak jsme za ní rády, že je stále mezi těmi nejnositelnějšími barvami. Pokud chcete působit jemně, ale odhodlaně a sebevědomě, tak vsaďte na delší pouzdrovou sukni v pudrové barvě, lehké proužkované tričko a jako doplňky zvolte lodičky a psaníčko.

Barvy, barvy a zase barvy. Není nic krásnějšího, než když vás někdo potká na ulici v kombinaci několika jarních či letních barev, které doslova volají, užívám si dne! 

Tak co říkáte na inspiraci, kterou jsme pro vás vybrali? Doufáme, že si něco z toho zamilujete.

 Barvy můžete pořídit jakékoli, co jsou tuto sezónu módní. Tak hurá do toho!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram