PRADA představila třetí kapitolu projektu The Iconoclasts

PRADA představila třetí kapitolu projektu The Iconoclasts

PRADA společně s Michaelem Wilkinsonem a Timem Martinem představili třetí kapitolu projektu The Iconoclasts 2015.

Italský módní dům PRADA představil v průběhu newyorského Týdne módy třetí kapitolu projektu The Iconoclasts, kterou je úchvatná módní instalace kreativců Michaela Wilkinsona a Tima Martina.

Autoři projektu, inspirováni sebevyjádřením konce 70. let, vytvořili vlastní svět, ve kterém se střetávají celebrity se stylem ulice a „uptown“ s „downtownem“.

WilkinsonMartinem změnili newyorský PRADA Broadway Epicenter k obrazu svému. Jeho dominantou jsou figuríny oděné do looků PRADA speciálně navržených právě ve stylu WilkinsonMartin, zdobených střípky z rozbitého zrcadla, flitry a kamínky s využitím bohatých brokátů z kolekce Prada jaro/léto 2015 i archivních kousků.

Neodmyslitelnou součástí prostoru je i velký lustr ve zlatém zrcadlovém provedení a zlatá postava ženy shlížející shůry na celou instalaci.

 

 

Slavnostní zahájení si nenechala ujít ani řada známých osobností stylově oblečených do modelů PRADA jako Hailee Steinfeld, Gabrielle Union, Dwyane Wade, Meghan Markle, Zosia MametBonnie Wright, Carla Gugino a Hanneli Mustaparta.

 

 

Dále se také zúčastnili Kesha, Tracee Ellis Ross, Elisabeth von Thurn und Taxis, Craig McDean, Leigh Lezark, Michelle Harper, Mia MorettiLewis Hamilton, Lauren Remington Platt, Kate Foley, Casey Fremont a Michael Avedon.

 

Zdroj: PRADA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram