Pražská křižovatka dnes ožije lokální módou

Pražská křižovatka dnes ožije lokální módou

Již 14. roční projektu Fashion Stars Night proběhne tento pátek v Praze. Těšit se můžeme na večer zasvěcený české a slovenské módě.

Projekt zaměřený na podporu lokálních tvůrců jak z módy tak designu přináší akci, která nám představí čtyři talenty a jejich jedinečné kolekce. Jako první slovenskou návrhářku Katarínu Filan Halásovou, která tvoří pod značkou MUSA. Lenka Mulabegovič představí svou kolekci jako druhá a její značka Mi fashin label existuje již pět let. Dále se v pátek představí, v pořadí třetí designérka Lenka Štěpánková, která má značku „jsem“ a pracuje pod ní od roku 2012. A jako poslední svou kolekci lidem ukáže návrhář Richard Rozbora, který je úspěšným a mezinárodně uznávaných profesionálem v módním průmyslu díky jeho značce ROZBORA COUTURE.

„Cílem Fashion Stars Night je představit dynamické a kreativní tváře a propojit je s lidmi, kteří se o lokální módu zajímají. Chceme být důležitým mostem mezi oběma světy – designéry a reálnými zákazníky, bez nichž se úspěšný byznys zkrátka budovat nedá,“ vysvětluje Janina Šlemínová, CEO agentury Stars Events, která je autorkou celého projektu.  

Přehlídka Fashion Stars Night (dříve známá jako Shooting Fashion Stars) existuje od roku 2003. Během této doby už diváci mohli vidět přes 50 originálních kolekcí, k nimž letos přibydou další čtyři z již zmíněných návrhářů.

fsn.cz, facebook.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram