Pre-fall 14 Lela Rose představuje britskou eleganci v podobě koktejlek a zkrácených kahot

Pre-fall 14 Lela Rose představuje britskou eleganci v podobě koktejlek a zkrácených kahot

Kolekce pro letošní Pre-fall od americké návrhářky je stavěna především na koktejlových šatech, výrazných vzorech a jednoduchosti, se kterou návrhářka modely kombinovala dohromady. 

První, co nás zaujme jsou střihy. Jedná se o jednoduché a především čisté linie bez dodatkového řasení, skládání a zdobení. Lela Rose navrhuje především sukně a šaty ve tvaru písmene A. Miluje siluetu ženského těla, tak zvýrazňuje pas a nohy zakrývá jen ke kolenům. Do své módy nenuceně vkládá i nejaktuálnější módní trendy jako je např. crop top nebo peplum top.

 

Co se týče barev, paleta je poměrně rozsáhlá. Moc jednobarevných modelů ale nenajdeme, většinou se totiž setkáme s květinovým nebo krajkovým vzorem. Krajka sama o sobě se samozřejmě objevuje také, stejně jako průhledné látky na topech. Kolekci vládne rudá, černá, odstíny modré a pro obzvláštnění návrhářka zařadila i kanárkově žlutou a křiklavou zelenou. 

 

Většinu kolekce tvoří již zmíněné koktejlové šaty a to ve dvojím provedení. Tím prvním je střih do písmene A, druhým potom klasická pouzdrová sukně ať už na šatech nebo sama o sobě. Délka všech sukní není kratší než ke kolenům, přesto šaty působí vysoce moderně a elegatně. Pas je občas zvýrazněn širokým páskem. 

 

Navrhnuté jsou ale taktéž šaty dlouhé. K vidění jsou v celé kolekci pouze dvakrát, ale pokaždé stojí za to. První v bílé barvě s modrým vzorem působí naprosto bohémsky, druhé jsou zase jako pro princeznu- kombinovaná je vepředu zkrácená maxisukně s červeno-černým potiskem společně s tenkým lehce průsvitným červeným úpletem.  

 

Moderní žena se ani při elegantním outfitu bez kalhot již neobejde a návrhářka na to myslela. Všechny předvedené kalhoty jsou zkrácené nad kotníky, takže lichotí štíhlým a dlouhým nohám a dodávají pravý šmrc. Zkombinované jsou jak s obyčejnými topy, tak i se zajímavě střiženým sakem. 

 

Co na moderní a přesto vysoce sofistikovanou kolekci říkáte vy?

Zdroj: style.com
lelarose.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram