Pre-Fall kolekce 2015 Christian Siriano vás nadchne

Pre-Fall kolekce 2015 Christian Siriano vás nadchne

Pre-Fall kolekce pro rok 2015 od Christiana Siriano je jednoduše úchvatná. Místo krajek vidíme metalické materiály a módě dává úplně nový rozměr.

Pre-Fall kolekce Christian Siriano pro rok 2015 opravdu stojí za to. Obsahuje 45 modelů, které jsou pouze z těch nejkvalitnějších materiálů a v nevšedních střizích. Nás rozhodně zaujal materiál použitý na prvních modelech - leskne se, je dokonale metalický. Tyto modely trošku vypadají, jako kdyby je někdo poskládal ze staniolových kousků. 

Luxusně ale vyhlíží i zbytek materiálů - jejich jemný lesk okamžitě navodí sváteční atmosféru. Tu podtrhnou jasné linie šatů, jednoduché střihy a opravdu minimum zdobení. Vidíme zde jak pouzdrové šaty se sukní až pod kolena, tak i kalhotové kostýmy, crop topy nebo dlouhé večerní róby s efektními rozparky.

Na některých modelech vidíme i jemné vzory. Krásnou sileutu vytvářejí dlouhé šaty se svislými proužky v černo-bílém žíhování. Proužky jsou ale použity v o něco výraznější formě a především mnohem větší tlouštěnce na modelech lehce inspirovanými Mondrianem ve vyladěné kombinaci tlumené oranžové a tmavé starorůžové. Na večerních róbách se širokou sukní je pro změnu použita černá látka se stříbrným třpytem. Jako stvořené pro červený koberec...

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram