Před svody My Burberry není úniku

Před svody My Burberry není úniku

Přichází klíčový hráč ve světě vůní Burberry, inspirován londýnskou zahradou zkrápěnou deštěm a kultovním trenčkotem britské značky.

Nová vůně britského módního domu Burberry nesoucí výstižný název My Burberry právě přichází. A vězte, že půjde o klíčový produkt v kolekci vůní luxusní značky, který se opírá o její tradice. I proto je vůně inspirována kultovním pláštěm a londýnskou zahradou po dešti překypující svěžestí.

Britský šarm a elegance jsou zachyceny kamerou Maria Testina, který vytvořil étericky svůdnou kampaň v čele s topmodelkami Carou Delevingne a Kate Moss.

                                           Úplná kampaň zde

Kompozici nového parfému My Burberry otevírá sladký hrášek společně s citrusovými tóny a bergamotem, které se následně spojí s muškáty, květy frézie a zlatou kdoulí. V základu se vůně vydává na cestu objevu osmého divu světa prostřednictvím exotického damašku, lístků růže a pačuli, které celý koncert mistra parfuméra Francise Kurkdjiana uzavírá.

Flakón z masivního skla je jasným důkazem onoho odkazu tradice. Víčko osazené rohovinou stejnou jaká se používá k výrobě knoflíků kultovních trenčkotů a zlatavě béžová barva jsou jasnými indikátory. Hrdlo je navíc zdobeno mašličkou z trenčkot tkaniny.

Parfémy My Burberry budou již v průběhu měsíce září k dostání ve flakónech o objemu 30, 50 a 90ml Eau de Parfum, které následuje i řada vonné péče o tělo v podobě sprchového oleje, tělového mléka, deodorantu.

 

Zdroj: burberry

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram