Představujeme DOROTHY PERKINS - značku, která vám vnese do šatníku nadčasovost

Představujeme DOROTHY PERKINS - značku, která vám vnese do šatníku nadčasovost

Britská značka, která svým oblečením perfektně reprezentuje svou zemi a její styl. Dorothy Perkins milují ženy třeba i proto, že myslí na malé i vysoké, silnější postavy i těhotné. 

Dorothy Perkins byla založena před více jak 100 lety a od té doby dokázala získat tak velkou klientelu, že k dnešnímu dni má jen ve své rodné Velké Británii přes 600 poboček a další více jak stovku po celém světě. Vyrábí a prodává módu pro ženy, které vědí, kam chtějí směřovat svůj šatník a přespříliš se jí netýkají aktuální módní trendy. Občas je některý z aktuálních trendů v kolekci Dorothy Perkins k zahlédnutí, většinou se ale dobře maskuje mezi tradiční britskou módou. Tu představují zejména černá, bílá, tmavě modrá a jejich kombinace. Dorothy Perkins ráda pracuje se vzory, tudíž není neobvyklé, že potkáte černobílou kostku nebo jiný vzor. Ba právě naopak. I na drobných vzorech si značka zakládá svůj styl. 

  
Kostkované šaty 929 Kč ; Tmavě modré šaty 929 Kč ; Šaty s košilovým topem 1 249 Kč 

A co je kromě neutrální barevné palety pro značku typické? Jednoduché střihy a minimalismus všeobecně. Dorothy Perkins navrhuje a šije jednoduše a v souladu s ženskou postavou. Cílem pro ni je, aby každý jendotlivý kousek padl na ženské tělo jako ulitý a nemusela jste se kroutit před zrcadlem a rovnat si švy. Zároveň šetří s veškerými ozdobnými detaily, kovovými ozdobami a ani pro zapínání nevolí žádné poutavé knoflíky nebo patenty. Mimo jiné i díky tomu si můžete oblékat modely Dorothy Perkins stále dokola, ať už se nosí zlato nebo stříbro a nemusíte pokaždé k jedné sukni ladit všechny šperky. Kromě toho vyrábí své oblečení i pod kategorií Curve, která znamená, že v ní najdou stylové a kvalitní kousky i ženy větších velikostí, zaměřuje se také na zkrácené a naopak prodloužené délky a její kolekce zasahují do těhotenské módy.

Neutrální barvy, jednoduché střihy, žádné módní výkyvy. Tři přívlastky hodné značky Dorothy Perkins.

  
Delší košile 929 Kč ; Béžová parka 1 729 Kč ; Krémový top 589 Kč

zoot.cz ; dorothyperkins.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram