Představujeme vám finalisty soutěže PURE MODEL 2019

Představujeme vám finalisty soutěže PURE MODEL 2019

Druhý ročník prestižní modelingové soutěže PURE MODEL 2019 se přiblížil. Již za měsíc zjistíme nové vítěze. V loňském roce tato soutěž objevila novou topmodelku Barboru Fialovou, která se nedávno stala celosvětovou tváří nové kampaně Gucci.  

Finalisté letošního ročníku absolvovali sérii přípravných workshopů, které je měly plně adaptovat na finálový večer. Chůze, držení těla, správné stravování, první profi focení s předním módním fotografem Petrem Janderou v nové kolekci Pietro Filipi, ale také spoustu cenných rad pro budoucí práci ve světovém modelingu jsou jen hrstkou toho, co se mohli finalisté za poslední týdny a měsíce naučit.

Již 9. října se představí světovým modelingovým agentům i významným hostům galavečera při módní show v pražském centru současného umění DOX+ deset finalistek a šest finalistů. Z původních téměř dvou tisíc uchazečů bylo vybráno sto semifinalistů, kteří absolvovali různá castingová kola v rámci Douglas Beauty Street v celé České republice a bojovali o postup do finále. O šestnácti nejvíce nadějných tvářích rozhodla odborná porota.

 

„Nesmírně mě potěšil vysoký zájem a kvalita přihlášených soutěžících do naší modelingové soutěže, do které se letos přihlásilo téměř dva tisíce dívek a chlapců. A mám ohromnou radost, že se nám už v prvním roce soutěže PURE MODEL podařilo objevit jednu z nejúspěšnějších tváří současného světového modelingu,“ uvádí Roman Holárek, majitel modelingové agentury Pure Model Management, ke spolupráci loňské finalistky Barbory Fialové se značkou Gucci. „Nemalému úspěchu se těší taktéž vítězové loňského ročníku. Za rok od svého vítězství procestovali tři kontinenty, spolupracovali se zajímavými značkami a před týdnem potvrdil zájem o spolupráci s Annou Brodeckou, která se právě vrátila z New Yorku, významný světový návrhář Marc Jacobs. I loňský vítěz Oliver Průcha patří mezi nejvýraznější modely u nás. Těmito úspěchy soutěž PURE MODEL potvrzuje, že je to v tuto chvíli nejlepší odrazový můstek pro světový modeling pro nově začínající modelky a modely.“

Finálový galavečer PURE MODEL 2019 se uskuteční 9.řijna 2019 v Praze v DOX+ a o vítězích rozhodne odborná porota složená především ze zástupců nejprestižnějších světových modelingových agentur. Vítězka s vítězem získají garantovaný kontrakt v celkové hodnotě 1,5 milionu korun. Představujeme vám tváře, které se o tento kontrakt a přízeň světových agentů budou ucházet: Simona Čandrlová, Veronika Failová, Tereza Faltinová, Barbora Hejnová, Natálie Modrá, Sára Kalousková, Lenka Tomková, Patricie Valíčková, Karolína Vavřincová, Panajotis Giorgas, Jan Hamal, Vlastimil Kolařík, Daniel Matula, Samuele Antonio Mazzola a Šimon Vávra.

Finálový galavečer bude možné sledovat formou on-line streamu, který proběhne 9. října 2019 od 20 hodin na instagramovém profilu @puremodel nebo na YouTube kanálu modelingové agentury.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram