Představujeme vám ty nejlepší a nejoblíbenější kosmetické výrobky pro rok 2014

Představujeme vám ty nejlepší a nejoblíbenější kosmetické výrobky pro rok 2014

Neiman Marcus představil vítěze mezi kosmetickými výrobky – zázračný krém. Říká se, že Crème de la Mer přinesl svým uživatelům úžasné výsledky

Neiman Marcus představil výtěze mezi kosmetickými produkty z jeho NM Beauty Awards 2014, které si zamilujete.

Vítěz mezi krémy - Créme de la Mer
Tento krém se zrodil díky leteckému fyzikovi Dr. Maxu Huberovi, který na jeko vývoji pracoval 12let. Utrpěl hroznou nehodu, jejíž následkem bylo závažné poleptání tváře. Ani věda ani lékaři mu nedokázali se vzhledem dostatečně pomoci a tak se rozhodl pomoci si sám.
A tak se zrodil vysoce účinný krém bohatý na živiny. Mezi jeho složkami je směs mořských řas, vitamínů a minerálů. Říká se, že Crème de la Mer přinesl svým uživatelům úžasné výsledky.  Někteří dokonce mluví o zázraku. V krátkém čase se kůže stává jemnější, pevnější, hladší, vypadá prakticky bez jakéhokoli zmačkání a deformace. Dokonce i ta nejsušší pleť se při používání krému uzdravuje. Lze ho používat po celý život, jako denní, noční nebo oční krém.

Michael Kors zvítězil se svými sportovními a sexy kosmetickými sadami v jarních barvách. Jedná se o tři sady zahrnující lak na nehty a lesk na rty ve světlých odstínech.

Mister Eraser je geniální korektor vyrobený na silikonové bázy. Okamžitě dokáže vymazat póry a nedokonalosti pleti. Vyplňuje drobné vrásky a zmatňuje mastné zóny. Při aplikaci pod make-up vydrží po celý den.

Tom Ford představil svou jarní kolekci v hřejivých barvách. Na oslavu příchodu teplého počasí vytvořil limitiovanou kolekci osmi rtěnek a čtyř nových odstínů laku na nehty od třpitivých neutrálních odstínů po lákavé jasné barvy.

Zdroj: thefashionistyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram