Prehistorické Moschino Kids S/S 2015

Prehistorické Moschino Kids S/S 2015

Víme, co si připravil italský módní dům Moschino ve své dětské kolekci pro Jaro/Léto 2015! Ale nečekejte už Sponge Boba ani roztomilé medvídky z minulých kolekcí.

Že jste nevěděli, že Moschino šije i dětské kolekce? Tak to jste se spletli. Moschino vytváří dětskou módu plnou odvážných a živých vzorů nepředvídatelných ilustrací již od roku 1983!

U dětských kolekcí si zakládá nejen na vynikajícím provedení a prvotřídních materiálech, ale také na nápaditých stylech. Pro Moschino jsou typické zářivé barvy a výrazné styly, které se v poslední době stávají jakýmsi fenoménem, a právě ty v kolekci Jaro/Léto 2015 nesmí chybět.

S Moschinem se od jara mohou děti vydat na cestu plnou dobrodružství do ztraceného, málem zapomenutého světa, kde ve tmě číhají malí i velcí tvorové s velkými zuby. Ano, doba kamenná zavládla v celé kolekci.

Pestrobarevná kolekce ožívá všemi možnými motivy zvířecí kůže a probouzí tak dětskou fantazii. Snadno se tak přenesou do děje oblíbené pohádky Flintstonovi.

A aby toho nebylo málo, nalezli jsme zde další podobnost s jednou z pohádkových seriálů a to Dinosaurů. Vzpomínáte na ty vtipné scénky? Už samotné motivy klasických dinosaurů s parukami, kabelkami a výrazným líčením jednoznačně pobaví.

Děti na sebe mohou obléknout také celý komiks, zachycující zábavný příběh jak jinak než z doby kamenné.

S Moschino se prostě nikdo nudit nebude!

Obrázky: childrensalon.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram