Přehlídku značky Longchamp v New Yorku si nenechala ujít spousta známých osobností

Přehlídku značky Longchamp v New Yorku si nenechala ujít spousta známých osobností

Přehlídka, která byla plná známých osobností jako Kendall Jenner, Julianne Moore, Kate Moss, Lila Moss či Charlotte Lawrence, přinesla před pár dny v New Yorku myšlenku sluneční cesty od úsvitu do soumraku.

Kreativní ředitelka Sophie Delafontaine připravila již třetí po sobě jdoucí přehlídku pro značku Maison Longchamp na newyorský týden módy. Inspiraci našla v umělecké díle Judy Chicago, díky čemuž modelky oblékla do „looků“, které jsou praktické na celý den. Žena je tak vždy perfektně oblečená a připravená na každou příležitost.

Přehlídku bedlivě sledovalo spoustu známých tváří, kromě výše zmíněných také Liya Kebede, Ama Lou, Ashleigh Murray, Brittany Xavier, Candela Pelizza, Charlotte Groeneveld, Chriselle Lim, Derek Blasberg, Flaviana Matata, Leomie Anderson, Leonie Hanne, Marta Pozzan, Rickey Thompson, Sami Miro, Shaun Ross, Xenia Adonts a mnoho dalších.

Delafontaine ráda propojuje módní kousky, které rezonují s jejím aktivním životním stylem na cestách a zároveň zdůrazňuje sofistikovanost, která je Pařížankám vlastní. V kolekci najdeme i prvky sedmdesátých a devadesátých let. Vše dohromady tvoří svěží a poutavý styl.

Modely jsou kombinované s průhlednými sukněmi, s květinovými aplikacemi a obrovskými koženými bundami. Pletené dvoudílné sety určitě také upoutají vaši pozornost, zatímco vysoké lemy kraťasů a dlouhé sukně tvoří v určitém smyslu bohémský styl.

Sluneční cesta je vydlážděna širokou paletou barev, od zelené přes meruňkovou až po tyrkysovou. Duhové barvy jsou vyobrazeny zejména na vzdušných šatech z hedvábí a na modelech s nabíráním v pase. Nechybí ani potisk slunečních hodin společně s proužky v různých odstínech, stejně jako kabelka Roseau, která je symbolem značky již více než dvacet let.

foto kredit: Longchamp archiv, Stéphane Feugère

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram