Přehlídky 2015 - proužkovaný Missoni, elegantní Nina Ricci a nekonvenční Temperley London

Přehlídky 2015 - proužkovaný Missoni, elegantní Nina Ricci a nekonvenční Temperley London

Přinášíme přehled 3 přehlídek spadající pod kolekce Resort 2015, které spojuje elegance, tradice a ženskou krásu. Na scéně přivítejte hravou značku Missoni, konvenční a zároveň pravidla porušující Temperley London a eleganci v podání Ninny Ricci.

Hravý Missoni

Missoni je italská značka, která je proslavená svým neotřelým kombinováním vzorů a velkým množstvím barev. Jejich Resort kolekce 2015 je tvořená především pastelovými a zároveň tmavými tlumenými odstíny. A tady, více než jinde, platí, že protiklady se skvěle doplňují. Světlé barvy jsou doplňovány tvrdou černou, která zvýrazní detaily jako výstřih, pásek nebo límce. Návrháři si hrají i se stínováním jednotlivých odstínů. A přestože bychom to možná nečekali, objevují se tu i vysoce elegantní kousky!

  

Elegantní Nina Ricci

Módní značka, která nám svou kolekcí Resort 2015 dokazuje, že dokáže nabídnout modely pro všechny příležitosti a že je škoda, že si pod jejím jménem většina představí pouze večerní róby. Kolekce obsahuje rozpětí barev od šedé, přes bordó a černou až k rozličným odstínům modré. Kolekce je plná krajek a květinových vzorů, symbolizující ženskou něžnost, zároveň ale i formální šedé a černé použité na rovných střizích a jednoduchých sakách a kabátech. Na závěr samozřejmě nechyběly ani večerní šaty.

  

(Ne)tradiční Temperley London

Jindy čistě ženské kolekce, dnes rovné střihy a Conversky místo střevíčků. Návrhářka nám představuje své pojetí moderního oblečení a tak je většina kolekce v odstínech šedé, doplněna o černé našité krajky a vzorované šály. Svetry jsou z kašmíru a šaty i maxisukně zdobí potisk motýlů. A ten model, který je v této kolekci více ženský, doplňuje o motorkářkou bundičku. Ženských prvků se ale nedokáže vzdát úplně a tak se objevují i pouzdrové šaty, přesně takové, které od ní občas putují k Vévodkyni Kate. A na závěr se díky A-střihům a elegantním barvám přesvědčíme, že Alice Temperley anglické konvence nikdy naprosto neporuší!

  

Jak se tito tři návrháři a jejich představy o příštím jaře líbí vám?

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram