Přesvědčíme vás, že zlato a stříbro se teď nosí dohromady!

Přesvědčíme vás, že zlato a stříbro se teď nosí dohromady!

Zlaté a stříbrné šperky už není třeba nosit jen rozděleně. Trend jejich mixování oblétl svět a získal si i nás! Jak tyto kovy nosit dohromady, aby to vypadalo chic? 

Na světe stále zaujímají velký prostor klišé a nepsaná pravidla, jejichž platnost ale již dávno vypršela. Jedním z nich je jeden z velice častých omylů, že zlaté a stříbrné šperky se navzájem nekombinují. V článku vám totiž dokážeme, že opak je pravdou. Dnešní svět si žádá prolomování mýtů a překročování hranic. A móda je skvělým a nenásilným způsobem, jak se tohoto úkolu zhostit. 

Na kombinování studeného a teplého kovu musíte jít chytře. Nedá se očekávat, že vezmete-li si zlaté náušnice a stříbrný řetízek, výsledek bude dechberoucí. Nebude. Tak to nefunguje. Již několikátou sezónu totiž vévodí šperkům a doplňkům trend vrstvení, a to je také jediný způsob, jak zkombinovat tyto dva kovy efektivně. Místo jednoho náramku navlékněte na ruku alespoň tři, a nezapomeňte na výrazné hodinky. A k vašemu oblíbenému zlatému řetízku přidejte několik dalších.  

Při kobminování zlata se stříbrem a vrstvení šperků ale myslete na fakt, že takto kombinovat se dají pouze minimalistické náhrdelníky i náramky. Do tohoto trendu se příliš nehodí řetízky s výraznými či barevnými přívěsky. Zato výborně vypadají dva náramky či řetízky ve stejném motivu a zpracování pouze v jiném kovu!

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram