Přijíždí Kolos - podílejte se na vzniku vlastního kola!

Přijíždí Kolos - podílejte se na vzniku vlastního kola!

Na český cyklistický trh vjíždí nová značka jízdních kol Kolos, která vám nabízí možnost sestavit si kolo on-line podle vlastních představ.

Kolos vám umožní vytvořit si jízdní kolo dle vlastního vkusu a finančních možností prostřednictvím zábavného konfigurátoru.

  Váš nový bicykl si tak poskládáte krok za krokem od rámu až po osazení světel. O všem rozhodujete pouze vy. V několika málo bodech jednoduše zvolíte typ a barvu rámu, stejně tak i pneumatik. Dále se nabízí volba řídítek a řazení od 3 do 7 převodových stupňů. 
  Společnost Citybikes, s.r.o., která působí od roku 2006 v oblasti městských kol, elektrokol a příslušenství pro městskou cyklistiku, představí svou novinku Kolos® na veletrhu FOR BIKES 2014, který se koná na pražském výstavišti PVA Letňany od 28. do 30. března 2014. Srdečně zve zájemce na svou expozici, kde veřejnost prvně Kolose spatří na vlastní oči a vyzkouší na vlastní nohy.
 Jako první dva modely budou představena dámská a pánská kola v retro stylu Kolos NO.1 a NO. 2, která jsou plně konfiguravatelná pomocí online konfigurátoru. Službu sestavit si kolo podle představ firma příležitostně nabízela ve své kamenné prodejně na náměstí Svatopluka Čecha ve Vršovicích, nyní je ale standardně součástí internetového konfigurátoru s vizualizací produktu, ve kterém si může zákazník sám zvolit ideální podobu kola, jehož cena se pohybuje mezi 8500,- a 21 000,- Kč a termín dodání jsou 3 týdny.

Značka Kolos® vám v krátké budoucnosti nabídne i další modely včetně elektrokol, které budou mít rovněž možnost konfigurace.

 

Zdroj: PROTEXT, kolosbikes, 
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram