Přinášíme vám inspiraci přímo z Paříže

Přinášíme vám inspiraci přímo z Paříže

O Paříži se mluví jako o městě módy. Proto vám přinášíme inspiraci formou ukázky outfitů známých celebrit přímo z ulic tohoto módního centra

Nechte se inspirovat módním stylem celebrit přímo z pařížských ulic.
Měsíc módy je již za námi. Nyní se ohlédneme za hlavním módním stylem, který oblékají právě Pařížanky. Na ulicích Paříže narazíme nejčastěji na kousky známého módního návrháře Diega Zuka.

Helena Bordon ve zvoleném outfitu působí opravdu okouzlujícím dojmem. Klasické kombinaci bílé a černé dodává šmrnc velmi módní a neotřelý střih. 
Joyann King a Joanna Hillman doplnily svůj outfit kabelkou Chanel.

Kostkovanou sukni se svetrem a bundou ve stylu bomber od značky Tommy Hilfiger doplnila Anya Ziouova stylově vhodnými botami i čepicí. Anya rozjasnila ulice Paříže v šatech od Valentina, trošku extravagantní, ale krásné. Pro formální look zvolila značku Dior.

Leandra Medine sází na ležérně-elegantní trendy look. Můžeme ji vidět v džínách doplněných sáčkem od Celine. Nebo v minimalistickém přesto zajímavém outfitu s teniskami značky Saint Laurent.

Christine Centernera sází na jednoduchost. Slušivý kabátek skvělého střihu zkombinovala s černými doplňky. Zajímavý je například náhrdelník. A celý look dovedla k dokonalosti maxi brýlemi v retro stylu. Stejně tak dobře ji sedí bílé šaty Diega Zuka a díky vysokým kozačkám se ji podařilo zvýraznit dlouhé nohy.

Zdroj: harpersbazaar.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram