Připomeňte si největší instagramové trendy tohoto léta

Připomeňte si největší instagramové trendy tohoto léta

Instagram patří k nejoblíbenějším mobilním aplikacím. Módní značky i influenceři předvádějí svůj obsah právě na této digitální platformě a představují nejnovější trendy. Ovlivnil i vás nějaký aktuální trend natolik, že jste si ho musela pořídit? 

Sandálky s hranatou špičkou

Sandálky jsou obecně velmi nositelný kousek během slunečných dnů. Léto 2019 však bylo ve znamení sandálků s hranatou špičkou. Mnoho celebrit se s nimi pochlubilo na svém instagramovém účtu a my se nedivíme. Jsou minimalistické, variabilní a vypadají zkrátka skvěle. 

Batika

Batika byla jedním z nejočekávanějších trendů. Módní návrháři v čele se Stellou McCartney, Christianem Diorem, Prabal Gurungem či Proenzou Schouler ji v různém pojetí předvedli na týdnu módy Jaro / Léto 2019. Influenceři a módní nadšenci si tento trend nenechali ujít, a tak na instagramu sdíleli fotografie outfitů právě s batikou. Je libo batikované triko, kalhoty či šaty?

Vintage kabelky

Vintage značkové kabelky se v poslední době těší veliké oblibě. Lidé prohledávají všemožné second handy a vintage obchody a snaží se nalézt některou z ikonických kabelek dané doby. Jedna z momentálně nejoblíbenějších - Saddle bag, kterou vytvořil John Galliano pro Dior, se vyrábí v modernějším provedení znovu. Avšak mít tu klasickou od Galliana je dnes přece jen cennější. 

Peří všude, kam oko dohlédne!

Ačkoliv bylo parné léto, peří se stalo hitem instagramu. Módní návrháři předpovídali jeho úspěch již řadu sezon bez ohledu na to, zda se jednalo o jaro, léto, podzim či zimu. Pokud se peří objeví například na kabelce, není to tak extrémní, jako když jsou v létě celé šaty pokryty tímto materiálem. Uvidíme, zda tento trend přečká do dalšího léta.

 

 

Vogue.com, FashionGoneRogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram