Připravte se na jaro – nosí se džínovina, pastely a volány

Připravte se na jaro – nosí se džínovina, pastely a volány

Jaro konečně dorazilo, proto byste rychle měla doplnit šatník o aktuální trendy.  

Džínovina

Denim se za posledních pár sezón opět dostal do středu pozornosti. Mimo džínů, které se nosí neustále, přibyly po pár letech znovu džínové bundičky, košile a šaty. Užijte si denim v plné síle, vyrazte do obchodů podívat se po džínsce, která skvěle padne k černým kalhotám a halenkám, stejně jako ke květovaným šatům. Džínovou bundu unosíte nejen teď na jaře, ale i během chladných letních večerů a až se zase přehoupneme do babího léta, udělá radost ještě během něj. Krásné a dobře provedené kousky najdete třeba u značek Hilfiger, Gas, Timeout nebo Wrangler. 

Pastely

Jemná růžová, baby modrá, zelenkavá, levandulová i světle žlutá - pastelové a veselé barvy, které se nosí každé jaro. To letošní přeci jen o něco víc. Ze všech nejvíce vyznívá právě světle růžová s modrou. Takzvané baby odstíny, protože právě do nich se oblékají malá miminka. Vy je můžete obléknout i jako dospělá - baby blue a baby pink najdete na jaře 2018 na semišových bundičkách, koženkových křivácích, sedmiosminových kalhotách, šatech, halenkách i kabelkách - prostě úplně všude. Zajděte se podívat třeba do Orsay, jeho prodejny teď pokryly právě pastelové odstíny. Poslouží vám také KVL nebo Terranova.   

Volány

Možná si říkáte, že volány na každodenní nošení určené nejsou, ale dovolte nám, vyvést vás z omylu. Protože volány budou v roce 2018 opět velkým hitem a najdete je kromě šatů také na halenkách ale třeba i na plavkách. Běžnou košili do práce můžete vystřídat za tu s volánkovými rukávy. Outfit dostane úplně jiný šmrnc, bude působit daleko více žensky a romanticky. Nemusíte se obávat, že vám hrozí přeslazený look - výrobci se poměrně vyhýbají panenkovským kombinacím. Volány tak najdete spíše na černé, černo-bílé nebo modré. Zajímavé kousky do svého sortimentu zařadil řetězec H&M, Tally Weijl a Orsay. 

Jarní look

Co je na těch třech trendech nejlepší? Můžete je obléknout všechny najednou a vyjde vám z nich perfektní look nabitý jarní náladou. Pastelové odstíny najdete často na volánkových šatech, přes které jako by byla stvořená právě džínová bundička. Na zápěstí stačí přidat pár náramků a populární boho outfit je připraven ohromit všechny kolemjdoucí cestou do práce nebo do školy. Nezapomeňte také na obměnu makeupu. Lícní kosti prozařte jemným rozjasňovačem a rty zvláčněte šťavnatým leskem. 

Kam na nákupy?

Pražáci si tuto otázku snad ani nemusí pokládat. Ale třeba Jihočechy by mohlo potěšit, že za kvalitními nákupy plnými módy už se nemusejí vydávat přes polovinu republiky, budějovické IGY centrum je totiž plné fashion značek a bohatě tak vystačí na nákup jakéhokoli nového trendu, o který chcete rozšířit svůj šatník.  

hm.cz ; orsay.cz ; tally-weijl.co.uk ; gasjeans.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram