Připravte se na léto se zářivým líčením v bio kvalitě

Připravte se na léto se zářivým líčením v bio kvalitě

Květinové bio rozjasňovače a konturovací bronzery od značky Zuii jsou tím, co v létě rozzáří nejenom vaši pleť. Bio kvalita vám zaručí, že své pleti dopřejete jen stoprocentně kvalitní a přírodní výrobky.

Pro tuto dekorativní bio kosmetiku si můžeme zaletět až do daleké Austrálie, kde se vyrábí ručně z úžasných květin. Její složení obsahuje celkem 95 až 97 % květinových složek, což najdete málo kde. Mezi nimi například květy růže damašské, jasmínu, heřmánku, aloe vera, výtažky z mrkve, pelargonie, kopřivy, ricinový olej a mnoho dalšího. To vše má blahodárné účinky na pleť, zároveň také pleť ošetřuje a hojí kožní problémy.

Značka Zuii nám nově představila řadu samoopalovacích přípravků a rozjasňovačů, které mají krémovou konzistenci, sjednotí tón pleti a zároveň ji rozzáří. Mezi ně patří Zuii bio rozjasňující krém, který v sobě skrývá kombinaci bambusové šťávy, extraktů z čajovníku čínského a z heřmánku. Pleť je hýčkána, je jemná a zářivě hladká.

K dokonalému výsledku můžete přidat pudrový rozjasňovač Moon, který perfektně zdůrazní lícní kosti či podtrhne krásu očí. Výrobek obsahuje květy růží, jasmínu a heřmánku obohacené o výtažky z ibišku, čajovníku čínského a vilínu, díky nimž má dokonale lehkou texturu, která pleť nezatíží a neucpává póry. Navíc krásně odvede pozornost od vrásek kolem očí, což rozhodně není k zahození.

Se svými výsledky není opodál ani rozjasňující bronzer. Ať už ten pro konturování pleti s názvem Jupiter, který zvýrazní opálení i rysy obličeje nebo rozjasňující bronzer Sun, který tváři propůjčí přirozený lesk a záři. Všechny tyto pudrové bronzery používají i profesionální maskéři a vizážisti.

Co si pořídíte do kosmetické výbavy na toto léto vy? My už máme jasno.

biorganica.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram