Připravte se na léto se značkou Quiksilver a Roxy

Připravte se na léto se značkou Quiksilver a Roxy

Sluneční paprsky už se hlásí o slovo a většina z nás odlehčuje svůj šatník. Připravte se na léto už teď se značkou Quiksilver a Roxy

Značku Quiksilver již dnes zná skoro každý, ale ne každý ví, že se jedná o australskou surfařskou značku. Tomu napovídá samotný znak se symbolem vlny a hory. Později se totiž tvůrci značky rozhodli zaútočit i na horské svahy a vyrábět kvalitní oblečení pro tyto adrenalinové sporty.

Pozornost dále věnovali i ženám a vytvořili tak Roxy. Dnes vyrábí stylové a originální oblečení všeho druhu stejně tak jako kvalitní sportovní vybavení a nejrůznější doplňky.

Vybavte se na letní sezónu právě s těmito úžasnými značkami a to pohodlným oblečením pro každou příležitost.

Dívkám a ženám bych již teď doporučila velmi pohodlné a slušivé šaty Roxy, které padnou snad každé postavě. Jsou vyrobeny z měkoučkých splývavých materiálů v trendy barvách se zajímavými detaily.

Kluci a sportovně založení muži, ale i holky, by zas neměli zapomenout chránit se před sluncem stylovou kšiltovkou. Kšiltovky jsou stále více cool, nejenže vás ochrání před ostrými slunečními paprsky, ale jsou skvělým doplňkem sportovního outfitu.

Tyto kousky a mnohé další můžete zakoupit přímo v našem obchodě.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram