Připravte se na restart vašeho osobního stylu

Připravte se na restart vašeho osobního stylu

Máte už plné zuby nudné šedi, jaká se skrývá v téměř každém módním butiku každého nákupního centra? Připravte se na restart vašeho osobního stylu plného neotřelé originality.

Jste připraveny na restart vašeho osobního stylu, vaší podstaty, vaší identity, která je velice často popírána módou běžně dostupnou v buticích zasazených do obchodních center, která každý den navštíví miliony návštěvníků. To se pak ale nemůžete divit, že nejste dostatečně originální, když stále nakupujete tam, kde všichni ostatní.

Neříkejte, že jste dávno sama nezatoužila po změně?

Ptáte se jak předejít tomu, abyste na ulici působila jako šedá myš, ne-li snad něčí kopie? Je to prosté, stačí se jen vzepřít konvencím a objevovat kouzla i malých butiků daleko od přehuštěných obchodních center. Samo sebou netvrdíme, že se musíte okamžitě odstřihnout od svých oblíbených značek. Chcete-li být ale originální, alespoň je zkuste kombinovat s něčím novým, daleko neotřelejším.

Tak radí Eliza Kowalska, majitelka módního butiku No Rush, která se nehodlala smířit s neuspokojivou nabídkou módních trendů na českém trhu a rozhodla se ji zásadně obohatit.

„Od chvíle, kdy jsem se přestěhovala do Prahy, jsem se denně potýkala s myšlenkou, kde nakoupit skutečně kvalitní oblečení dokonale vystihující mou podstatu. Jenže takových míst, která by ukojila mou touhu po originalitě tu bylo pramálo."

Eliza se proto jednoduše rozhodla vyplnit mezeru na českém trhu a potěšit tak nejen samu sebe, ale i dnes již svou širokou klientelu, která do karlínského No Rush butiku pravidelně dochází za nákupy obohacenými o cenné rady.

 „Klientky zde mohou rozpoznat na první pohled zřejmý rozdíl v kvalitě materiálu a provedení,“ dodává Eliza Kowalska, jejíž portfolio je založeno na kvalitní módě od polských návrhářů. Oblečení je šité výhradně v Polsku s důrazem na kvalitu, střih a je tvořené v menších kolekcích.

„Se všemi návrháři se znám osobně. Neprodávala bych nic, co neznám,“ ujišťuje Eliza. „Menší kolekce a tedy i omezené množství jednotlivých módních kousků tvořených z materiálů pocházejících z Polska, Itálie a Francie zvyšují podíl originality, kterou vaše okolí ocení a dost možná ji vám bude i závidět. Aktuálně si zde vyberete třeba podzimní svetr, jaký byste jinde pohledala anebo šaty, které lze perfektně kombinovat. Nad babím létem tak máte vyhráno.“

Vždy se snažím vybírat takové kusy, aby byly snadno kombinovatelné. Můžete tak mít například šaty, které se hodí jak k podpatkům tak i balerínám či teniskám, tudíž vždy dosáhnete elegantního i sportovního vzhledu.“

BODYYCH EYEWERE

Obchod, jenž se nachází v Křižíkově ulici v Karlíně, je současně výhradním dodavatelem ručně a po kusu vyráběných brýlí Bodyych, které již brzy představí svou nejnovější kolekci. Těšíte se? New Collection of BODYYCH EYEWERE – Coming soon!

Stejně jako je móda v No Rush dostupná, brýle Bodyych se mohou pochlubit jedinečnou vlastností. Jsou natolik originální, že se vám nemůže stát, abyste někoho potkala ve stejných. Děvčata v No Rush vědí, po čem vaše srdce touží a tak nabídku módních brýlí značky Bodyych, kterou seženete i u vybraných prodejců, obnovují každé dva měsíce.

 

Dáme ruku do ohně za to, že nakupování v malých, na první pohled nenápadných buticích si zamilujete. Pokud se tak už dávno nestalo! Nám množství neotřelé originality a daleko vřelejší přístup v přátelské atmosféře doslova učaroval. Proto máme v plánu i nadále se sem vracet.

V Karlíně nás můžete potkat třeba už tuto sobotu 17. září, kdy se zde uskuteční tradiční akce ZAŽÍT MĚSTO JINAK, která ulici Křižíkovu od Šaldovy až po Lyčkovo náměstí promění v kulturní centrum nabité osobnostmi mnoha hudebních projektů jako Jiří Burian z Radia 1, hudební seskupení C.H.A.R.A.57 Band nebo Diva Baara. Vystoupí také DIVADLO (bez záruky) Praha a Divadlo Na houpačkách

Po dobu trvání akce bude v NoRush samozřejmě otevřeno, takže pokud vám některé námi představené kousky padly do oka, pak si je také budete moci dokonale osahat, vyzkoušet či rovnou odnést.

dominika_bymova-petra_zaludova.jpg

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram