Přírodní a bio kosmetika Nuspring

Přírodní a bio kosmetika Nuspring

Nuspring je kosmetika z Mrtvého moře, která by každého měla naučit mít se rád. 

Nuspring na svých stránkách nabízí širokou škálu přírodních produktů. Jedná se o vzácnou kosmetiku z Mrtvého moře, která by každého měla naučit mít se rád. Naleznete zde spousty přípravků prospívajících pleti, vlasům i tělu jako takovému. V neposlední řadě se tu můžeme setkat s různými dekoračními produkty a speciální nabídkou i pro muže. Od nového roku se navíc budete moci bezplatně poradit o všem, co vás zajímá, s přední dermatoložkou Květou Gazdíkovou.

 

Pečujte o sebe s láskou

Chcete se cítit dokonale a zároveň vypadat, jako byste nestárli? Přírodní kosmetika vás naučí novému životnímu stylu. Za pomoci bylinek, rostlin či vitamínů vyhladí i zregeneruje pokožku a dodá vám pocit sebedůvěry. Do jedinečné vůně jednotlivých přípravků se jednoduše zamilujete, jelikož utváří příjemnou relaxační atmosféru. Veškeré produkty jsou vyráběny bez parabenů i minerálních olejů a zásadně nejsou testovány na zvířatech.

Speciální nabídka pro muže

Pánové, pokud sháníte kvalitní pleťovou, vlasovou či tělovou kosmetiku, jste na správné adrese. Pánská pokožka si zaslouží speciální péči, jelikož je často namáhána holením. Nuspring se může chlubit celou řadou produktů, které brání vyrážkám, hydratují a redukují vrásky. V nabídce najdete krémy, séra, šampóny, gely po holení, mýdla i krémové deodoranty s kořeněnou příchutí. Ty nejenže jsou lehce roztíratelné, neobsahují alkohol ani hliník, ale dokonce mají atypické názvy jako Krásný muž, Kapitán, Šuhaj, které si muži jistě oblíbí.

Dekorativní kosmetika

V této kategorii naleznete bohatou nabídku bio francouzské kosmetiky Avril, která se může pyšnit certifikací Ecocert. Ta dokládá, že mají produkty minimálně 95 % přírodního původu, a že 10 % složek pochází z ekologického zemědělství. Ve výrobcích se často vyskytují různé druhy vzácných olejů nebo bambucké máslo. Naopak se do nich nepřidávají chemické složky jako sorban draselný či fenoxyethanol.

 

 

Zdorj: nuspring

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram