Přišel čas vyměnit noční košilky za teplá a pohodlná pyžama - kde je sehnat?

Přišel čas vyměnit noční košilky za teplá a pohodlná pyžama - kde je sehnat?

Přinášíme přehled nejlepších pyžam z obchodů H&M, Lindex a Victoria's Secret. Teď už je jen na vás, které si vyberete! 

Přišel čas nevlídného počasí, při kterém raději zalézáme do postele.
K horkému čaji, pleteným ponožkám a dobré knize patří přece neodmyslitelně stylové pyžamo. Prohlédli jsme nabídku oblíbených obchodů a připravili pro Vás výběr toho nejlepšího - tedy těch nejteplejších, nejoriginálnějších a prostě trendy pyžam na letošní zimu! 

Začněme třeba u populární značky Victoria's Secret. Pyžam nabízí opravdu hodně. Pro pohodářky a jejich večery u oblíbeného filmu se nám nejvíce zalíbila flanelová pyžama se vzorem kostky. Svým způsobem působí retro a zároveň jsou pohodlným oblečkem pro dlouhé zimní večery. Nebo i sobotní dopoledne?! Beznadějné romantičky jistě ocení pyžama saténová nebo krajkové lemování. A pokud nespadáte ani do jedné kategorie - co zkusit bavlněná pyžama s legínovými kalhotami? Zalíbí se jistě nejen vám ale i partnerovi!  

Nabídka Lindexu už tak rozsáhlá není, přesto je tu několik pyžamových kalhot i trik, které si pozornost rozhodně zaslouží! K nim za nás určitě patří jednodílné pyžamo - známe to přece všichni, ne? Jak nepříjemné je, když se v noci triko vyhrne a fouká na záda. Lindex nabízí nejrůznější pyžamové kalhoty s moderními vzory. S těmi můžete zkombinovat třeba tričko z nápisem: "Pyjamas all day- I'm a heavy dreamer- sleeps all night.". 

A v neposlední řadě se porozhlédneme i v regálech H&M. I tady jsou k dostání kostkovná flanelová pyžama. Pro ty z vás, které musíte mít styl i v posteli, nabízejí vzorované pyžamové kalhoty i legíny. Většinu pyžam ale kombinují jednoduše - barevné kalhoty a jednoduchý vršek z pohodlné bavlny. 

Kam pro své nové pyžámko vyrazíte vy?

Zdroj: victoriassecret.com
lindex.com
hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram