Pro dokonalé vlasy do Salonu Petra Měchurová

Pro dokonalé vlasy do Salonu Petra Měchurová

Krásné vlasy plné lesku a síly by si přála mít snad každá žena. My víme kde a jak si takové přání splnit!

Základem krásných vlasů je perfektní péče. Ta je však velmi náročná, neboť vlasy se mění nejenom s každým ročním obdobím, ale i s každou zdravotní i hormonální změnou. Zvolit tu správnou péči, dodat vlasům co zrovna potřebují a udržet je stále krásné je bez spolupráce s kadeřníkem leckdy nemožné.

Ale jak zjistit, co naše vlasy skutečně potřebují? Na tuto otázku vám dá odpověď hloubková diagnostika vlasů, kterou provádí Salon Petra Měchurová.

Salon Petra Měchurová vám nyní v rámci letošního Designbloku přináší jedinečnou možnost nechat si své vlasy zdarma prověřit pomocí této hloubkové diagnostiky vlasů a pokožky.

Profesionální kadeřníci na základě zvětšených fotek detailů kořínků a vlasových vláken z diagnostické kamery rozklíčují problémy, se kterými se vlasy potýkají. Následně vám doporučí správnou péči a přístup k vlasům tak, aby nabyly na kráse, byly zdravé, pevné a plné lesku.

Stačí se jen zajít podívat od 7. - 9. 10. do Salonu Petra Měchurová v ulici Králodvorská 12 na Praze 1, kde vám kadeřníci provedou diagnostiku vlasů zcela zdarma.

A nezapomeňte se zastavit 10. 10. na každoročním velkolepém večírku, kde Petra Měchurová představí novou kolekci DRIVE a aktuální vlasové trendy.

Zdroj: Blue Gekko

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram