Pro prošívanou péřovou bundu s „tenisákem“ zajděte do s.Oliver

Pro prošívanou péřovou bundu s „tenisákem“ zajděte do s.Oliver

Podzim v tom pravém slova smyslu a jeho nevyzpytatelné počasí už je pomalu tady, a tak je třeba se na chladné dny vybavit alespoň prošívanou vestou.

Prošívané vesty právě na podzim unosíte nejvíce a ty nejlepší jsou samozřejmě péřové. Proto vám německá módní a lifestylová značka s.Oliver přináší speciální péřovou kolekci Light Down.

V zářijových dnech na vás budou v prodejnách s.Oliver čekat slušivé dámské a pánské prošívané bundy i vesty s převážně jemně lesklým povrchem a termoregulační výplní. Skvělým prvkem je také efektní stojací límec kolem krku nebo kapuce. Bundy mají také velmi prakticky umístěné vnější i vnitřní kapsy a do detailů propracované zapínání.

  

I přesto, že jejich výplň tvoří peří (10 % peří a 90 % prachové peří), jsou velmi lehké. A samozřejmě maximálně hřejivé, jak napovídá samotný název kolekce Light Down. A díky vzdušnému provedení se v zimních bundách s.Oliver budete cítit opravdu pohodlně.

Dámské bundy a vesty elegantně zvýrazňují kontrastní zlaté zipy. V nabídce však najdete i jednobarevná provedení.

Klíčovou barvou dámské i pánské kolekce je tmavě modrý odstín.

Při nákupu navíc obdržíte speciální míček pro správné praní i kompaktní vak s možností objemově úsporného uložení.

TIP! Použitím „tenisového“ míčku při praní předejdete případnému poničení bundy. Míček peří během praní nebo sušení natřepává a načechrává.

Zdroj: soliver.com, Privilege PR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram