Probuďte své smysly s novou vůní "BOSS THE SCENT"

Probuďte své smysly s novou vůní "BOSS THE SCENT"

V našem postmoderním světě se svádění stalo příliš snadným, příliš dosažitelným. Naštěstí je zde ale HUGO BOSS!

Hugo Boss totiž věří ve zcela odlišný typ svádění. Pomalé, stálé, napjaté očekávání. Způsob svádění BOSS je uměním, které najde dokonalou rovnováhu mezi sebedůvěrou a nonšalancí. Zasažení toho, co ženy opravdu chtějí, je to mistrovský orchestr všech smyslů. Trvá a nesnadno se na něj zapomíná.

Nová vůně The SCENT odhaluje jiný aspekt muže BOSS. Vzdává hold jeho osobním, nikoli profesním úspěchům. Je to muž, jehož úspěch se vždy prokazuje jako svůdný. Je zřejmý ve způsobu, jakým prezentuje sám sebe, střihem jeho obleku a jeho sebejistým charisma.

BOSS Parfums věří ve svádění, které útočí na mysl a zanechává trvalou stopu. Vůně, která vytvoří tento efekt, je naprosto jedinečná. BOSS THE SCENT se může pochlubit exkluzivní ingrediencí z Afriky: afrodiziakální ovoce maninka, evokující marakuju a rum. Nicméně, maninka také evokuje něco hlubšího a niternějšího: přitahování touhy a vyvolání vzpomínek. Její účinek je silný, originální, na který se nikdy nezapomíná. Zatímco pikantní zázvor navodí temperamentní a okouzlující první dojem, strhující maninka s levandulí ovinou pokožku smyslností. Za to ryzí magnetickou mužnost, která se BOSS THE SCENT nedá upřít, rozezní intenzivní nóta leštěné kůže.

 

Zdroj: FAnn

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram