Proč muži obrací své trenýrky naruby

Proč muži obrací své trenýrky naruby

Pokud nejste zrovna ostrostřelcem, tedy mužem, kterému spodky zhola nic neříkají, pak by spodní prádlo mělo patřit k základním prvkům vašeho šatníku, to je přeci jasné. Je to první věc, kterou si oblékáme na počátku každého dne a odhazujeme ji až s jeho koncem.

Jelikož ve spodním prádle strávíme nejvíce času z celého dne, mělo by nám poskytovat co nejvíce komfortu. Pro jeho dosažení je důležitá i volba materiálu, který v mnoha případech dokonce dokáže prodloužit i životnost slipů, trenýrek, boxerek a dalších jiných druhů prádla, na které muži nejčastěji žehrají.

To by však nebyl český národ, aby nepřišel s nějakým tím nápadem či vylepšovákem. Tentokrát však nejde o to, jak si co nejvíce usnadnit daný úkol či zadání v zaměstnání, nýbrž o to, aby pánské spodní prádlo vydrželo co nejdéle v téměř nedotčeném stavu.

A jak toho docílit? Možná tomu nebudete chtít věřit, ale 37 % českých mužů, kteří odpovídali v anketě webu www.trenyrkarna.cz, prý obrací své trenky naruby.

Ne ne, neděste se. Výsledky ankety rozhodně nepředčí nedávno odtajněné a šokující statistky z Velké Británie odhalující nepochopitelné návyky britských mužů, kteří jsou schopni jediný kus spodního prádla nosit až pět dnů a to bez vyprání.

Muži v Čechách si na rozdíl od Britů na schránkách své chlouby zakládají a chtějí tak jen docílit toho, aby jim nejoblíbenější kousky co nejdéle vydržely. Asi to nebude úplně ten nejabsurdnější nápad, o jaký jsme kdy jen pouhým okem či uchem zavadili, ale jsme přesvědčeni, že to jde i jinak…

Jednoduše si vyberte spodní prádlo, které rozhodně nebudete muset obracet naruby.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram