Program festivalu mladé módy Arcolor

Program festivalu mladé módy Arcolor

Festival mladé módy ARCOLOR 2014, který proběhne 12. a 13. září, nabízí dva nabité dny módou. Výběrový pop up store, poutavé fashion talky, soutež pro nadějné návrháře ArFashion designer, módní přehlídky. A neodmyslitelná fashion show přímo v ulicích Prahy, letos pod taktovkou Jany Minaříkové.

Festival Arcolor opět v rámci soutěže o titul ArFashion Designer 2014 představí osm mladých a talentovaných návrhářů.

Unikátní součást festivalu a to přehlídka odehrávající se přímo v ulicích Prahy, bude letos pod taktovkou Jany Minaříkové, která bude v ulicích prezentovat svou novou kolekci „Ukaž mi svou sbírku“. Tento FASHION MARATHON bude dlouhý více jak 3 km a povede i pražským metrem. Přehlídku doprovodí skvělá bubenická kapela Marimba live drums.

Marathonem v ulicích nic nekončí. Program bude pokračovat kolekcí letošní porotkyně Arcoloru Alžběty Presové a přehlídkou zdravého a sexy spodního prádla Page underwear. To vše v experimentálním prostoru NoD.

Na mole nebudou chybět ani pánové. Ti si oblečou originální trička navržené Pavlou Gerschonovou speciálně pro hudební vydavatelství Blakkwood. Přehlídky budou obohaceny o vizuální představení skupiny BLOK_4. Festivalem vás provedou půvabné a úžasné moderátorky, Míša Maurerová a Veronika Šubrtová alias Weef.

 

Ani after party nesmí chybět a tak se těšte na večerní program v podání Dj Blofelda.

Dále vás letos čeká úplná novinka a to Fashion Talky, vedené odborníky na zajímavá témata ze světa módy. A navíc si tentokrát můžete z Arcoloru odnést i hmotnou vzpomínku v podobě jedinečného šperku, kabelky, spodního prádla, originálního kousku oděvu či pěkného notýsku. Tyto kousky totiž bude možné zakoupit ve výběrovém Pop-up storu v průběhu celého festivalu v prostorách NoD.

Již šestým rokem je vkládáno do Festivalu mladé módy Arcolor spousty energie a nejen od organizátorů, ale i všemi, kteří se festivalu účastní, a proto se Skupina ČEZ stala hlavním partnerem letošního ročníku. „Energie je totiž něco, co je nám vlastní a co máme společné. Děkujeme, že jste s námi,“ uvedli organizátoři festivalu.

„Fandíme všem osmi finalistům. Oceňujeme jejich odvahu, energičnost a nezávislost a držíme jim palce v rozjezdu jejich kariéry. Věříme, že nápady mladých návrhářů vnesou svěžest a energii do pražských ulic,“ uvedl Jan Kapička, manažer regionální komunikace Skupiny ČEZ.

Organizátoři festivalu vás originální video pozvánkou s Míšou Maurerovou srdečně zvou na letošní ročník Festivalu mladé módy Arcolor 12. a 13. září 2014.