Prošívaná jarní vesta – nikdy neumírající trend

Prošívaná jarní vesta – nikdy neumírající trend

Připravujete svůj šatník na jaro a nemůžete najít kompromis mezi bundou a svetříkem? Máme pro vás řešení v podobě stylové prošívané vesty

Jarní počasí je často nevyzpytatelné. Tu a tam přijdou dny, které nás lákají do náručí výhradně letních outfitů. Někdy nás ale překvapí ne příliš vlídné počasí, v němž naopak oceníme něco teplejšího. Na takové aprílové počasí jsou pak přímo stvořené praktické dámské vesty, jež jsou ideálním kompromisem. Nezapomeňte je začlenit do svého jarního šatníku!

Nikdy neumírající trend
Trendy se v průběhu roku neustále mění. Některé se rychlostí blesku zjeví a poté na pár sezón upadnou do zapomnění, případně si na ně nikdo za pár let už ani nevzpomene. To se však netýká dámských vest. Dámské vesty jsou totiž nadčasové natolik, že budou módní napořád. Využijte toho!

Jaké kousky aktuálně letí?
Potěšující zprávou je, že nabídka trendy kousků je tak pestrá, že si z ní určitě vyberete model, který vám padne do noty. Dámské vesty v tmavších odstínech, pastelových tónech i ve svěžích barvách, které vám umožní sladit se s jarem, budou přesně to pravé. Chcete-li držet krok s dobou, určitě se nevyhýbejte prošívaným lehkým vestám s kontrastními prvky. Nosit můžete modely s kapucí i bez ní.

Moderní prvek vašeho outfitu
Dámské vesty budou zajisté módní perličkou každého vašeho outfitu. S čím je ale nosit? Pod dámskými vestami se budou výborně vyjímat dámské mikiny i svetříky. Vytvořit s nimi tak můžete zajímavý ležérní i sportovní look, což předně závisí na designu dámské vesty. K vestám se samozřejmě budou hodit různé typy kalhot a dámské džíny. Pokud chcete ozvláštnit celý váš look a zároveň se nebráníte výraznosti, pak zkombinujte jednobarevnou dámskou vestu s potištěným svetříkem nebo mikinou. Nebo to zkuste i naopak. Naprosto působivý výsledek, s nímž zazáříte, vás rozhodně nemine.

Tip: Chtěla byste najít perfektně padnoucí vesty, které odpovídají posledním trendům? Prohlédněte si nabídku na Mary-fashion.cz a podlehněte některé z nich.

Zdroj:mary-fashion.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram